Sport

Freestyle Kõik värskemad spordiuudised ja kommentaarid. Loe lähemalt

Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt | Sport | Õhtuleht Eesti parimaks peetav sporditoimetus toob teieni värskemad ja kiiremad spordiuudised, olgu alaks jalgpall, korvpall, ralli või Kelly Sildaru trikitamised.

Korvpall24.ee Korvpallist pikalt ja põhjalikult!

    Feed has no items.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon

  • Aston Allas tuli Hollandis 9. kohale
    by Rain Vaikmäe on 18.03.2024 at 09:41:24

    Möödunud nädalavahetusel toimus Harfseni krossirajal Hollandi krossisarja Dutch Masters esimene etapp. 85cc klassis sai korraliku tulemuse kirja Aston Allas, kes etapi kokkuvõttes oli üheksas. 85cc klassis oli hommikuses ajasõidus kokku 51 poissi, kellest 40 kiiremat pääsesid põhisõitudesse. Aston Allas sõitis välja 13. ringiaja ning korralik stardikoht oli sellega tal tagatud. Avasõidus oli Allas stardi järel The post Aston Allas tuli Hollandis 9. kohale appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Eestlased tõid Liepaja motokrossilt koju kolm esikohta
    by Rain Vaikmäe on 18.03.2024 at 06:15:33

    Pühapäeval 17. märtsil avati Liepaja krossirajal Lätis väline motokrossi hooaeg. Liepaja rada on kevadel üks esimesi, mis avatakse treeninguteks ja nüüd toimus seal ka hooaja esimene motokross, mis kuulub ka Baltic Sea Cup 2024 sarja. Kolmes masinaklassis õnnestus meie sõitjatel esikoht Eestisse tuua. MX1 klassis näitas juba ajasõidus väga head minekut Gert Krestinov ja ka The post Eestlased tõid Liepaja motokrossilt koju kolm esikohta appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Tõnu Karner in memoriam
    by Karoliina Leok on 15.03.2024 at 09:12:43

    Teisipäeval, 12. märtsil lahkus meie hulgast teenekas motosportlane Tõnu Karner. 28. veebruaril 1935. aastal Harjumaal Kuivajõe vallas sündinud tehnikahimulisest noorukist sai 1952. aastal Spartaki Auto-Motoklubi liige ja tema treeneriks Richard Laur. Andekal noormehel ei tulnud oma esimesi suurvõite kaua oodata, võites 1955. aastal Eesti meistrivõistlustel ringrajasõidus 125 cm³ masinaklassis ja asfaldiradadel kuulus talle veel kaks The post Tõnu Karner in memoriam appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Informatsioon Eesti klubidele ja võistlejatele Lätis
    by Karoliina Leok on 12.03.2024 at 14:53:52

    Head spordiklubid ja võistlejad! Läti Mootorrattaspordi Föderatsioon (LaMSF) annab teada, et Läti LaMSF 2024 hooajal korraldatavatel võistlustel tuleb välismaalastel, sh Eesti sportlased, võistlustele registreerumisel näidata isikut tõendavat dokumenti (näiteks ID kaart või pass) võistluste sekretariaadis. Isikutunnistuseta sõitjaid võidakse võistluste kohtunike poolt starti mitte lubada. Samuti on oluline, et võistlejal oleks ka kehtiv stardiluba. LaMSF ja The post Informatsioon Eesti klubidele ja võistlejatele Lätis appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Motokrossi stardinumbrid 2024
    by Karoliina Leok on 12.03.2024 at 14:24:48

    Motokrossi stardinumbrid 2024 Head motokrossi sportlased ja harrastajad! Suvise hooaja avalöögini pole enam palju jäänud ning selleks on just hea aeg oma stardinumber ära kinnitada! Stardinumbrite nimekirjaga on võimalik tutvuda siin: https://msport.ee/motokross/stardinumbrid/ Siinkohal palume kõigil sportlastel ja harrastajatel veenduda, et teie numbrite taga oleks kinnitustähis: “2024”. Kui antud tähis või üldse nimi/number on puudu, siis The post Motokrossi stardinumbrid 2024 appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Jörgen-Matthias Talviku jäi Birminghamis AMA superkrossil napi 2 kohaga finaalsõidust välja
    by Karoliina Leok on 12.03.2024 at 10:21:28

    Möödunud nädalavahetusel toimus Birminghamis AMA superkrossi sarja üheksas etapp. Taas oli rajal ka Jörgen-Matthias Talviku, kes tegi head sõidud ja oli väga lähedal juba finaali pääsemisele. Talviku kuulus 250 Ida klassis kvalifikatsioonis B gruppi. Ajasõit õnnestus ta suurepäraselt ja oma grupis sõitis ta välja koguni teise ringiaja. Kolme grupi peale kokku oli ta oma ajaga The post Jörgen-Matthias Talviku jäi Birminghamis AMA superkrossil napi 2 kohaga finaalsõidust välja appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Adrenalin Arena Kids IV etapp 2024
    by Karoliina Leok on 11.03.2024 at 10:50:52

    Pühapäeval, 10. märtsil toimus Sõmerpalu motohallis Adrenalin Arena Kids Cup viimane otsustav etapp. Paljud sportlased on juba välismaal laagrites ja ilmselt seetõttu jäi viimasel etapil osavõtjate arv tagasihoidlikumaks kui varem. Need kes sarja kokkuvõttes kõrget kohta soovisid olid siiski kohal ja andsid endast parima. Kõige kiirmas MX Open klassis võttis viimasel etapil esikoha soomlane Jani The post Adrenalin Arena Kids IV etapp 2024 appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Lucas Leok tuli Hollandis teisele kohale
    by Rain Vaikmäe on 04.03.2024 at 09:26:21

    Möödunud nädalavahetusel alustati motokrossi hooaega Hollandis. Kuulsal ja ränkraskel Lieropi krossirajal toimus tugeva tasemeline rahvusvaheline motokross. Meie parima tulemusega sai hakkama 85cc klassis võistelnud Lucas Leok. Kahe sõidu kokkuvõttes tuli Leok teisele kohale. Juba hommikuses ajasõidus näitas Leok, et ta on heas vormis ja võimeline poodiumikohtade eest võitlema. Ta pidi tunnistama vaid kahe konkurendi paremust The post Lucas Leok tuli Hollandis teisele kohale appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Jörgen-Matthias Talviku pääses Daytona superkrossil napilt õhtusesse põhiprogrammi
    by Rain Vaikmäe on 04.03.2024 at 06:09:00

    AMA superkrossi sarja kaheksas etapp toimus möödunud nädalavahetusel kuulsal Daytona ringrajal. Oma elu teise etapi tegi seal kaasa Creo KTM meeskonna eest sõitev Jörgen-Matthias Talviku. Meie mees pääses napilt taas peale õhtusesse programmi, kuid finaalikoht jäi ka sel korral püüdmatuks. Võistluspäeval ja eriti just kvalifikatsioonide ajal mängis suurt rolli vihm, mis väikeste vahedega raja korralikult The post Jörgen-Matthias Talviku pääses Daytona superkrossil napilt õhtusesse põhiprogrammi appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • 17. märts toimub Pärnus motokrossi kohtunike koolitus
    by Kertu-Liis Mumme on 01.03.2024 at 15:15:19

    Motokrossi kohtunike koolitus leiab aset 17. märts Pärnus, Hestia Hotel Strand konverentsiruumis (A. H. Tammsaare pst 35). Oodatud on nii praegused, kui ka tulevased Peakohtunikud, võistluste korraldajad, kohtunikud ja klubide esindajad. Koolitust viivad läbi oma ala spetsialistid: Marko Saareke ja Raido Kiisk. Lisaks tulevad oma teadmisi jagama Allan Laurimäe ( Teh. kontroll) ja Külvar Mand The post 17. märts toimub Pärnus motokrossi kohtunike koolitus appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

EJL Eesti Jalgratturite Liit

  • Bauer lõpetas Prantsusmaal TOP10-s
    by Liisi Alamaa on 18.03.2024 at 17:57:53

    Prantsusmaal sõidetud amatöörtasemega võistlusel Prix de Chaudun pälvis Mikk Bauer (CC Villeneuve Saint-Germain) kuuenda koha. 11,5-kilomeetristel ringidel sõideti kokku 112,9 kilomeetrit. „Pigem oli natuke raskem ring – kogu aeg käis üles-alla ja üks väike tõus oli samuti sees. Mulle pigem meeldis see ring,“ ütles Bauer. „Sõit oli algul väga närviline. Iga kurvi pärast võideldi ja

  • Rein Taaramäe alustas Kataloonia velotuuri
    by Liisi Alamaa on 18.03.2024 at 17:41:13

    Hispaanias alanud Kataloonia velotuuri (UCI 2.UWT) avaetapil (173,9 km) võidutses austraallane Nick Schultz (Israel – Premier Tech; 4:11.38). Rein Taaramäe (Intermarche -Wanty) sai 133. koha. Schultzi järel sai teise koha sloveen Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) ja kolmanda koha klubikaaslane Stephen Williams. Taaramäe lõpetas grupis, mis kaotas võitjale kümne minuti ja 49 sekundiga. „Kui finišini

  • Janika Lõiv lõpetas koostöö Hollandi profiklubiga
    by Liisi Alamaa on 18.03.2024 at 11:13:51

    Mullu Eesti parimaks naisratturiks valitud Janika Lõiv lõpetas koostöö Hollandi profiklubiga KMC Ridley MTB Racing Team ning jätkab olümpiahooajal treenimist ja võistlemist omal käel. „Kui ma tiimiga poolteist aastat tagasi liitusin, siis lootsin, et suudan nende abiga enda sportlikus tasemes sammu edasi teha. Tagantjärgi tuleb aga tunnistada, et see ei õnnestunud,“ ütles Lõiv. „Juba eelmise

  • Romet Pajur pälvis Hollandi ühepäevasõidul 10. koha
    by Liisi Alamaa on 18.03.2024 at 09:22:56

    Hollandis 47. korda peetud Dorpenomloop Rucphen ühepäevasõidul (UCI 1.2; 181,4 km) pälvis Romet Pajur (Team Lotto Kern-Haus PSD Bank) 10. koha. Grupifinišis oli kiireim hollandlane Johan Dorussen (Development Team dsm-firmenich PostNL; 3:57.30), jättes selja taha kaasmaalase Huub Artzi (Wanty – ReUz – Technord) ja taanlase Henrik Pederseni (Uno-X Mobility Development Team). Pajur sai kümnenda ja

  • Lõiv oli Hispaanias taas võidukas
    by Liisi Alamaa on 18.03.2024 at 08:47:16

    Pühapäeval Hispaanias peetud Superprestigio MTB olümpiakrossivõistlusel pälvis Janika Lõiv esimese koha. Mari-Liis Mõttus jäi esimesena pjedestaalilt välja. Lõivu võiduajaks mõõdeti üks tund, 23 minutit ja 48 sekundit. Teise koha pälvis hispaanlanna Estibaliz Sagardoy Zunzarren (Saltoki-Conor; 1:27.00) ja kolmanda koha portugallanna Joana Monteiro (1:27.06). Mõttus finišeeris ajaga 1:29.23. „Olümpiapunktide kogumiseks olen teinud sel aastal päris palju

  • Raivo Randi tunnustati UEC-i kongressil teenetemärgiga
    by Liisi Alamaa on 17.03.2024 at 11:08:18

    Hispaanias Santiago de Compostela linnas peetud Euroopa Jalgratturite Liidu (UEC) kongressil anti Eesti Jalgratturite Liidu presidendile Raivo Randile üle UEC-i teenetemärk.  „Insener, juhatuse liige ja mitmete ehitusfirmade juht, kellel on kirg jalgrattaspordi vastu,“ ütles UEC-i president Enrico della Casa teenetemärki üle andes. „Klubi Tartu Maraton liige, Eesti Jalgratturite Liidu juhatuse liige alates 2001. aastast, Eesti

  • Aaron Aus jäi Belgias napilt TOP10 ukse taha
    by Liisi Alamaa on 17.03.2024 at 10:43:14

    Belgias peetud amatöörtasemega ühepäevasõidul De Moeren Classic (140 km) sai Aaron Aus (Voltas – Tartu 2024 by CCN) 11. koha. Võistluse võitis esimesest väiksemast grupist kodupubliku rõõmuks Cedric Defreyne (Shifting Gear; 3:055.13), alistades lõpuspurdis kaasmaalased Niels De Clercki (Urbano-Vulsteke CT) ja Niels De Rooze (Carbonbike Giordana by Gen Z). Esimeses grupis olid samuti Voltas –

  • Ajaloo kiireima Milano – San Remo võitis ülinapilt Philipsen
    by Liisi Alamaa on 16.03.2024 at 20:01:36

    Aasta esimesel monumendil, Itaalias sõidetud Milano – San Remol (288 km) pälvis esikoha Belgia sprinter Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck; 6:14.45).  Ajaloo kõige kiiremal Milano – San Remol edestas Philipsen väga napilt austraallast Michael Matthewsi (Team Jayco-AlUla). Kolmanda koha pälvis sloveen Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Seejuures tegi mullu Milano – San Remol neljanda kohaga leppima pidanud Pogacar

  • Stephens teenis etapivõidu, Ebras 58.
    by Liisi Alamaa on 16.03.2024 at 19:39:14

    Prantsusmaal jätkuval Normandia velotuuri (UCI 2.1) kolmandal etapil (136,8 km) pälvis etapivõidu ameeriklanna Lauren Stephens (Cynisca Cycling; 3:16.49). Eestlannad Elisabeth Ebras (UAE Development Team) ja Laura Lizette Sander (AG Insurance – Soudal NXTG) lõpetasid vastavalt 58. ja 79. kohal. Soolovõidu teeninud Stephens edestas seitsme sekundiga prantslannat Victoire Bertaud (Cofidis Women Team) ja 20 sekundiga prantslannat

  • Koolitusseminarid BMX-krossi abikohtunikele ja kohtunikele
    by Evelin on 16.03.2024 at 12:17:26

    Kevadel toimuvad veebipõhised seminarid ja eksamid BMX krossi abikohtunikele ja kohtunikele. Eesti Jalgratturite Liidu kohtunike kogu juhatuse eestvedamisel viiakse mais läbi BMX- kross kohtunike seminar ja eksamid, kus osalejad saavad õppida ja meelde tuletada kohtuniku tööga seotud aspekte. Veebiseminarile on oodatud kõik huvilised, kes tunnevad huvi BMX- krossi reeglite ja spordikohtunikuna tegutsemise vastu. 3 moodulist koosnev koolitus toimub ajavahemikul 29. märts kuni

Eesti Kergejõustikuliit Kergejõustikualane tegevus Eestis

  • Kandideeri EOK sportlaskomisjoni või valimiskomisjoni
    by Evelin on 18.03.2024 at 12:53:06

    Kandideeri sportlaskomisjoni Eesti Ujumisliit ja EOK kutsuvad üles kandideerima EOK sportlaskomisjoni. Sportlaskomisjoni eesmärk on sportlaste huvide esindamine. Komisjon kohtub regulaarselt oma seisukohtade kujundamiseks, EOK-le soovituste esitamiseks ning tegeleb sportlaskonnale suunatud+ Read More The post Kandideeri EOK sportlaskomisjoni või valimiskomisjoni first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Mastersid särasid Baltimaade meistrivõistlustel
    by Evelin on 10.03.2024 at 14:18:37

    Riias toimunud 14. lahtised Baltimaade mastersite meistrivõistlused on möödanik ning heidame pilgu peale, kuidas läks eestlastel.   Kuigi suur osa Eesti masterseid eelistas külmas vees taliujumise maailmameistrivõistlustel kõrgete kohtade eest+ Read More The post Mastersid särasid Baltimaade meistrivõistlustel first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Läti noorte ja juunioride MV viimase päeva kokkuvõte
    by Evelin on 03.03.2024 at 17:15:36

    Läti NJMV on läbi ning aeg viimaseks kokkuvõtteks. 1500 m vabalt, noormehed: 1. koht MARK ILTŠIŠIN (Kalevi Ujumiskool), aeg 15:56.47, Eesti ja Eesti juunioride rekord ning võistluste rekord 3. koht+ Read More The post Läti noorte ja juunioride MV viimase päeva kokkuvõte first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Mark Iltšišin püstitas 1500 m vabaujumises Eesti rekordi
    by Evelin on 03.03.2024 at 17:13:18

    EESTI REKORD ja EESTI JUUNIORIDE REKORD! Läti noorte ja juunioride meistrivõistluste viimase päeva finaalid algasid 1500 m vabaujumisega, kus MARK ILTŠIŠINist sai esimene eestlane, kes on 50 m basseinis 1500+ Read More The post Mark Iltšišin püstitas 1500 m vabaujumises Eesti rekordi first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Lembit Laht on mastersujumise maailmameister
    by Evelin on 03.03.2024 at 17:11:43

    Doha mastersujumise maailmameistrivõistluste viimaselt päevalt MAAILMAMEISTRITIITEL ja PRONKSMEDAL! LEMBIT LAHT ujus 400 m kompleksujumises end M 75-79 vanuseklassi maailmameistriks ajaga 7:45.99. RINAT GILYZOV võttis järjekordse medali 400 m kompleksujumises M+ Read More The post Lembit Laht on mastersujumise maailmameister first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Rinat Gilyazov on mastersujumise maailmameister
    by Evelin on 03.03.2024 at 17:08:41

    Jätkuv edu saadab mastersujujaid Dohas, MM-il. 2. märts on meeldejääv Rinat Giljazovile (vanuseklass 65-69), kes võitis enda trumpalal, 200 m liblikujumises maailmameistritiitli. Võiduajaks 2:49.04. Palju õnne! Rõõmustada saame ka meie+ Read More The post Rinat Gilyazov on mastersujumise maailmameister first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Läti noorte ja juunioride MV 2. päev
    by Evelin on 03.03.2024 at 17:05:29

    Teine võistluspäev Läti noorte ja juunioride meistrivõistlustel on taaskord olnud eestlaste jaoks edukas: JEM-i A-norm, võidud ja uued võistluste rekordid. Rõõmustame üheskoos Maari Randväli (Audentese Spordiklubi) üle, kes täitis hommikupoolses+ Read More The post Läti noorte ja juunioride MV 2. päev first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Medalid ja võistluste rekordid Läti NJMVlt
    by Evelin on 01.03.2024 at 18:34:16

    Täna Riias alanud Läti noorte ja juunioride lahtistel meistrivõistlustel võitsid eestlased mitmeid medaleid ning püstitasid võistluste rekordeid. Õhtused finaalid algasid 50 m vabaujumisega, kus tüdrukute seas tuli võitjaks MAARI RANDVÄLI+ Read More The post Medalid ja võistluste rekordid Läti NJMVlt first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Meie mastersujujad krooniti maailmameistriteks
    by Evelin on 01.03.2024 at 16:48:13

    MAAILMAMEISTRID on tänasest meie mastersujujad: – PEEP KESKÜLA – AKSEL LUIGE – RINAT GILYAZOV – ALEKSANDR BATIŠTŠEV Dohas jätkuvatel mastersujumise maailmameistrvõistlustel olid täna kavas teateujumised. U-Klubi 280-319 vanuseklassi võistkond (Peep+ Read More The post Meie mastersujujad krooniti maailmameistriteks first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Veebruarikuu kokkuvõte
    by Kelly on 29.02.2024 at 18:17:21

    Toimunud üritused   Eesti Vabariigi 106. sünnipäeva teateujumine. Loe rohkem   Uued rekordid   IISA Euroopa meistrivõistlustel püstitasid masters ujujad mitmeid uusi maailmarekordeid ning võideti nii kuld-, hõbe- kui pronksmedaleid.+ Read More The post Veebruarikuu kokkuvõte first appeared on Eesti Ujumisliit.

Eesti Aerutamisföderatsioon Eesti Aerutamisföderatsioon

    Feed has no items.

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit

  • FITNESS CHALLENGE liiga etapid
    by Aleksandra Laer on 04.03.2024 at 07:57:54

    Etapid toimuvad: 25.11.23 – Tallinn Sparta spordiklubis 18.02.24 – Rakveres Põhjakeskuses 23.03.24 – Tartu Lemon Gymis 25.05.24 – Pärnu rannas... The post FITNESS CHALLENGE liiga etapid appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • EKFL 2024.a FITNESS CHALLENGE litsentsi taotlenute sportlased
    by Aleksandra Laer on 17.02.2024 at 10:52:52

    EKFL 2024.aasta FITNESS CHALLENGE litsentsi taotlenute sportlaste nimekirja leiab siit. Kui Sa oled taotlenud litsentsi (makse on tehtud ja litsentsi... The post EKFL 2024.a FITNESS CHALLENGE litsentsi taotlenute sportlased appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • EESTI KARIKAVÕISTLUSED KULTURISMIS JA FITNESSIS
    by Aleksandra Laer on 14.02.2024 at 19:57:23

    Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis 13.04.2024 kell 14.00 A.Le Coq Sport spordimaja Ihaste tee 7, Tartu   Eelmüügi pilet 20... The post EESTI KARIKAVÕISTLUSED KULTURISMIS JA FITNESSIS appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • EKFL 2024.aasta litsentsi taotlenud sportlased
    by Aleksandra Laer on 08.02.2024 at 17:41:14

    EKFL 2024.aasta litsentsi taotlenute sportlaste nimekirja leiab siit. Laste fitnessi ja Fitness Challenge kategooriate andmed lisanduvad peagi. Kui Sa oled... The post EKFL 2024.aasta litsentsi taotlenud sportlased appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • 365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA
    by Aleksandra Laer on 29.01.2024 at 10:15:55

    365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA    Esimene etapp   Aeg ja koht Võistlused toimuvad 18. Veebruar  2023, Rakveres,  Põhjakeskuse aatriumis, aadressil... The post 365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • 2023.AASTA LASTE FITNESSI PARIMAD
    by Aleksandra Laer on 11.01.2024 at 21:05:34

    2023.AASTA LASTE FITNESSI PARIMAD Parimate väljaselgitamise aluseks on punktisüsteem, kus MM annab maksmimaalse arvu punkte (1. koht – 100; 2.koht... The post 2023.AASTA LASTE FITNESSI PARIMAD appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • 2023.aasta PARIMAD
    by Aleksandra Laer on 02.01.2024 at 13:56:47

    2023. AASTA PARIMAD SPORTLASED Parimate väljaselgitamise aluseks on punktisüsteem, kus MM annab maksmimaalse arvu punkte (1. koht – 100; 2.koht... The post 2023.aasta PARIMAD appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • ESIALGNE VÕISTLUSKALENDER
    by Aleksandra Laer on 28.12.2023 at 14:30:08

    2024. aasta esialgne võistluskalender võistlejatele teadmiseks: o6.04          GoFit Cup 13.04          Eesti karikavõistlused,... The post ESIALGNE VÕISTLUSKALENDER appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • KULTURISMI JA FITNESSI MMil EESTILE 14 MEDALIT
    by Aleksandra Laer on 13.11.2023 at 11:01:03

    Rahvusvahelise Kulturismi ja Fitnessi Liidu (IFBB) Maailmameistrivõistlused kulturismis ja fitnessis toimusid 31.10-06.11 Hispaanias, Santa Susannas. Kohal oli 1700 sportlast 102... The post KULTURISMI JA FITNESSI MMil EESTILE 14 MEDALIT appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • 365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA  
    by Aleksandra Laer on 13.11.2023 at 10:32:27

      365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA   Esimene etapp juba  25. Novemberil 2023, Tallinnas, Sparta Spordiklubis, aadressil Pärnu mnt. 139c. Rohkem infot... The post 365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA   appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • Palusalu memoriaalilt jäi koju 8 medalit
    by Simmo Säärits on 17.03.2024 at 17:55:26

    Tallinnas peeti 35. korda Kristjan Palusalu mälestusvõistlusi Kreeka-Rooma- ja vabamaadluses. TalTechi Spordihoones toimunud turniiril jäi Eesti maadlejate saagiks 8medalit. Finaalides maadlesid vabamaadleja Aimar Andruse ning Kreeka-Rooma maadleja Kevin Uspenski. Vabamaadluse kehakaalus -61 kg osales neli maadlejat ning kõik sportlased maadlesid omavahel läbi. Selles kehakaalus võitis hõbeda Janar Lips ning pronksi Rene Talts. Mõlemad eestlased kaotasid

  • Palusalu memoriaali 2. päev. Finaalid
    by Simmo Säärits on 17.03.2024 at 11:25:58

    35. Kristjan Palusalu memoriaal on jõudnud finaalideni, mis algavad kell 14:00. Finaalide osas toimub kokku 9 matši. Üllekanne: K. Palusalu MäV finaalid Protokoll: https://www.liga-db.de/Turniere/VT/2024/EE/240316_Tallinn/indexENG.htm Eestlastest maadlevad finaalis vabamaadluses kehakaalus -86 kg Aimar Andruse ning Kreeka-Rooma maadluses kehakaalus -97 kg Kevin Uspenski.

  • Palusalu memoriaali 1. päev
    by Simmo Säärits on 16.03.2024 at 08:40:17

    Võistluspäev algab kell 11:00. Tulemused ning protokoll: https://www.liga-db.de/Turniere/VT/2024/EE/240316_Tallinn/indexENG.htm Otseülekanne : A matt B matt

  • Eesti maadlejad jäid maavõistluses soomalstele alla 1 kvalifikatsioonipunktiga
    by Simmo Säärits on 15.03.2024 at 18:22:04

    Kristjan Palusalu 35. mälestusvõistluse eelõhtul toimus TalTechi spordihoones Eesti-Soome maavõistlus Kreeka-Rooma maadluses. Mõlema riigi maadlejad olid enamasti U-20 või U-23 vanuseklassi sportlased. Õhtu jooksul toimus kaheksa matši, millest pooled võitsid eestlased ja pooled soomlased. Kuna matšide seis kujunes võrdseks, siis paremuse selgitamiseks liideti kokku kvalifikatsioonipunktid, mida oli soomalstel 17 ning eestlastel 16 ning seega võitsid

  • Kristjan Palusalu memoriaal
    by Simmo Säärits on 13.03.2024 at 14:02:46

    Sel nädalavahetusel 16. ja 17. märtsil toimub TTÜ Spordihoones (Männiliiva 7 Tallinn) Kristjan Palusalu mälestusturniir Kreeka-Rooma ja vabamaadluses. Osalema on tulnud lisaks Eesti maadlejatele veel 14 riigi sportlased. Registreeritud sportlased: https://www.liga-db.de/Turniere/VT/2024/EE/240316_Tallinn/indexENG.htm Eestlastest osalevad Richard Karelson, vennad Robin ja Kevin Uspenski, Eerik Pank, Artur Jeremejev, Aimar Andruse, Erik Reinbok ja teised. Laupäeval 16.03 võistluspäeva algus kell

  • Eesti koondis Euroopa olümpia kvalifikatsiooniturniiril
    by Simmo Säärits on 08.03.2024 at 13:11:37

    Eesti maadlejatest lähevad Bakuusse Euroopa olümpia kvalifikatsiooniturniirile olümpiapääset püüdma viis maadlejat. Võistlused toimuvad Aserbaidžaani pealinnas 5.-7. aprillini. Kreeka-Rooma maadluses läheb olümpiapääset püüdma Heiki Nabi (-130 kg), naistemaadluses Viktoria Vesso (-62 kg) ning Epp Mäe (-76 kg) ja vabamaadluses Erik Reinbok (-74 kg) ning Aimar Andruse (-86 kg). Olümpiapääsme teenivad Euroopa kvalifikatsiooniturniiril sportlased, kes jõuavad finaali.

  • Elar Sarapuu 60!
    by Simmo Säärits on 07.03.2024 at 12:26:52

    Täna on juubel endisel Eesti Maadlusliidu juhatuse liikmel, 5kordsel Eesti meistril Kreeka-Rooma maadluses ning meie maadluse toetajal Elar Sarapuul. Suured õnnesoovid ning palju edu ettevõtmistes, Elar!

  • Kevin Uspenski jõudis Thor Mastersi turniiril medalimatši
    by Simmo Säärits on 02.03.2024 at 19:24:10

    Taanis UWW turniiril Thor Masters jõudis Kevin Uspenski Kreeka-Rooma maadluse kaalukategoorias -97 kg pronksimatšini. Teel medalimatši alistas Uspenski alagrupis 5:1 šveitslase Christian Zempi, teises ringis 7:4 Horvaatia maadleja Filip Smetko, kolmandas ringis alitas Kevin Uspenski taanlase Mathias Baki seisuga 8:2. Alagrupis ainus kaotus tuli neljandas ringis, kui tuli alla jääda 1:9 seisuga sakslasele Lucas Lazogianisele.

  • Thor Masters 2024
    by Simmo Säärits on 29.02.2024 at 14:07:35

    Kreeka-Rooma maadlejad võistlevad reedel ja laupäeval Taanis Thor Mastersi turniiril, võistlus kuulub UWW kalendrisse. Eestlastest võistlevad: 82 kg Edvin Kin 97 kg Richard Karelson 97 kg Robin Uspenski 97 kg Kevin Uspenski 130 kg Eerik Pank Võistluste algus reedel kell 14:30. Osalejate nimekiri: https://www.liga-db.de/Turniere/VT/2024/DK/240301_NykoebingFalster/indexENG.htm Otseülekanne: https://thormasters.com/stream/?fbclid=IwAR1NuKdXuK7QSWuoNWi-YYte3J6Q1zLjxDYEytv2maUrSL1idXhUlQgqKRo

  • Poola ja Soome jäid maadluse tiitlivõistluste korraldusõigusest ilma
    by Simmo Säärits on 23.02.2024 at 17:24:09

    Rahvusvaheline maadlusliit UWW otsustas Soomelt ja Poolalt võtta õiguse korraldada rahvusvahelisi tiitlivõistlusi. Soome pidi korraldama Kuortanel U-17 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlusi. Uued võistlused toimuvad Serbias Novi Sadis. Poola pidi korraldama Varssavis U-20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlusi. Ka nende võistluste uus asukoht on Novi Sad. Põhjuseks on, et Soome ja Poola ei garanteeri Venemaa ja Valgevene sportlaste riiki

Eesti Tennise Liit Eesti Tennise Liit on Tallinnas asuv eraõiguslik juriidiline isik (MTÜ), kes koordineerib kogu tennisealast tegevust Eesti Vabariigis ja on Eesti tennise kõrgeim esindusorgan Eesti Vabariigis ning rahvusvahelistes organisatsioonides.

    Feed has no items.
Loading...

Eesti Triatloni Liit Triatloni edendamine ja koordineerimine Eestis

  • Noortesarja „Uju ja jookse“ Viljandi etapi kiireimad olid Etverk ja Savitsch
    by Triatlon Press on 18.03.2024 at 11:52:24

    Viljandis peetud noortesarja „Uju ja jookse“ kolmandal etapil olid pikimal distantsil päeva kiireimad Etriin Etverk (Vinni VAK) ja Gert Martin Savitsch (Tabasalu Triatloniklubi). Noored A klassi kuuluv Etverk ujus 300 meetrit ajaga 3.34,80 ja jooksis kaks kilomeetrit ajaga 6.51,57. Koguaeg 10.26,37 andis neidude seas esimese koha. Üldises paremusjärjestuses järgnesid talle naisjuuniorid Alexandra Schipai (21CC Triatloniklubi; [...]

  • Kivioja lõpetas T100 Triathlon World Miami võistlusel 10. kohal
    by Triatlon Press on 10.03.2024 at 05:41:57

    Laupäeva ööl vastu pühapäeva Ameerika Ühendriikides Miamis T100 Triathlon World tuuri avaetapil võistlustules olnud Eesti parim naistriatleet Kaidi Kivioja pälvis 10. koha. Kivioja ujus 2 km ajaga 28.56, sõitis seejärel 80 km rattaga ajaga 1:58.57 ning jooksis 18 m ajaga 1:10.27. Koguaeg 3:40.15 andis eestlannale hooaja avavõistlusel 10. koha. Esikoha pälvis India Lee ajaga 3:27.12. [...]

  • Keerulised ilmastikuolud ei lasknud Juursalul startida Abu Dhabi paratriatloni MK-etapil
    by Triatlon Press on 08.03.2024 at 12:43:46

    Araabia Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis pidi sellel nädalal toimuma triatleetide maailmameistrivõistluste sarja etapp ja paratriatleetide maailma karika sarja etapp. Halbade ilmastikuolude tõttu otsustati võistlused tühistada. „Me ei soovi ühelgi etapil seada ohtu oma sportlaseid. Ilmaennustuse põhjal oleks nende turvalisus olnud küsitav. Võistluse tühistamise otsust ei olnud kerge vastu võtta,“ seisis pressiteates. Ilmaennustus prognoosib Abu Dhabisse [...]

  • Põhjamaade triatloniliidud lõid ühiselt uue võistlussarja
    by Triatlon Press on 07.03.2024 at 13:00:21

    Põhjamaade triatloniliidud ühendasid jõud, et korraldada 2024. aastal Põhjamaade Triatloni Karikasari. Kolm etappi viiakse läbi Soomes, Eestis ja Taanis. Esimene etapp toimub 8. juunil Soomes Kuusijärvi Vantaas, teine 28. juulil Eestis Otepääl ja kolmas 14. septembril Taanis Aarhus. Eelkõige on uus võistlussari loodud juunioridele ja noored B klassile pakkumaks võimalust võistelda tihedamas konkurentsis, kuid osavõistlused [...]

  • Merle Talviste võitis Uus-Meremaal Ironman 70.3 võistluse ja lunastas pääsme MM-ile
    by Triatlon Press on 05.03.2024 at 12:00:08

    Uus-Meremaal Taupos peetud Ironman 70.3 võistlusel pälvis kõikide amatöörsportlaste seas naiste üldvõidu Merle Talviste ajaga 4:32.48. Ühtlasi teenis eestlanna pääsme detsembris samas kohas peetavatele Ironman 70.3 distantsi maailmameistrivõistlustele. Talviste ujus 1,9 kilomeetrit ajaga 30.18, sõitis 90 kilomeetrit rattaga ajaga 2:26.58 ning jooksis poolmaratoni ajaga 1:29.30. Eestlanna edestas teiseks tulnud uusmeremaalannat Hannah Maheri nelja minuti ja [...]

  • Kaidi Kivioja teenis T100 World Triathlon Miami võistlusele wild-card’i
    by Triatlon Press on 01.03.2024 at 14:01:11

    Eesti parim naistriatleet Kaidi Kivioja teenis 9. märtsil Ameerika Ühendriikides Miamis toimuvale T100 World Triathlon tuuri avaetapile osalemiskutse. „Sain ootamatult sellise võimaluse, millest oli raske keelduda, kuigi aega ettevalmistuseks just väga palju ei jää,“ ütles Kivioja. „Olen äärmiselt põnevil, et saan sel distantsil mõõtu võtta maailma parimatega. Usun, et 100 km distantsi formaat sobib mulle [...]

  • Täiendkoolitus “Sporditoitumine” – 30. märtsil Tallinnas
    by Triatlon Press on 26.02.2024 at 14:32:33

    Laupäeval, 30. märtsil 2024 peetakse Tallinnas (Workland Vabaduse; Pärnu mnt 12) kõikidele treeneritele, sportlastele, harrastajatele ja spordihuvilistele täiendkoolitus teemal "Sporditoitumine".  Koolituse kava: 10.00-11.30 Üldine sporditoitumine, sh vedeliku tarvitamine. Koolitusel on fookus vastupidavusspordialal. 11.30-11.45 Sirutuspaus 11.45-13.15 Madal energia saadavus, sh kehakoostise muutmine (millal, kuidas jne). Toidulisandid. Koolituse läbinud õppija: 1. oskab kirjeldada toitumise rolli sportlikus sooritusvõimes 2. on [...]

  • Eesti triatleedid pälvisid talitriatloni MM-il erinevatest vanuseklassidest 3 medalit
    by Triatlon Press on 26.02.2024 at 09:08:47

    Itaalias Pragelato – Sestrieres peetud talitriatloni maailmameistrivõistlustel pälvis Rait Pallo (M50-54) kuld-, Anti Oot (M70-74) hõbe- ja Livian Laaneots (N50-54) pronksmedali. Pallo jooksis 5 km ajaga 21 minutit, sõitis 9,6 km rattaga 22 minuti ja 16 sekundiga ning suusatas 10 km 26 minuti ja 22 sekundiga. Koguaeg 1:11.46 andis 50-54-aastaste meeste konkurentsis kindla esikoha. Seejuures [...]

  • Henry Räppo alustas hooaega Egiptuses 6. kohaga
    by Triatlon Press on 25.02.2024 at 07:46:58

    Egiptuses Sharm El Sheikhis peetud Aafrika karikasarja etapil hooaega alustanud Henry Räppo pälvis eliitmeeste konkurentsis kuuenda koha. Räppo koguajaks mõõdeti sprindidistantsil peetud võistlusel 55 minutit ja 47 sekundit. Pronksine koht jäi seejuures 12 ja võit 26 sekundi kaugusele. Kolme parima seas finišeerisid belglane Erwin Vanderplancke (55.21), itaallane Sergiy Polikarpenko (55.32) ja rootslane Gabriel Sandör (55.35). [...]

  • Kaks Eesti triatleeti krooniti taliduatloni maailmameistriks, samuti tuli Eestisse kaks pronksmedalit
    by Triatlon Press on 25.02.2024 at 07:35:59

    Itaalias Pragelato-Sestrietes peetud taliduatloni maailmameistrivõistlustel teenisid Eesti sportlased kaks kulda ja kaks pronksi. Vanuseklassis M50-54 krooniti maailmameistriks Rait Pallo, kes jooksis 6 km ajaga 25.15 ja suusatas 10 km ajaga 26.37. Koguaeg 52 minutit ja 44 sekundit andis eestlasele kindla esikoha itaallase Michele Bellemo (59.17) ja sakslase Marksu Denzi (1:03.20) ees. Sama vanade naiste konkurentsis [...]

Loading...
  • Rühmvõimlemise hooaja esimene maailmakarikaetapp tõi Eestisse kaks pronksikohta
    by Tene-Riin on 18.03.2024 at 08:13:08

    16.-17.märtsil toimus Soomes Espoos hooaja esimene maailmakarikaetapp, kus VK Rütmika klubisse kuuluvad võistkonnad võitsid nii meistri- kui juuniorklassis pronksmedalid. Meistriklassi pronksmedalid tõi koju võistkond VK Rütmika Siidisabad, saavutades kahe katse kokkuvõttes 54,550 punkti. Teise Eesti võistkonnana finaali pääsenud GC Janika Violett saavutas 4. koha (46,883). Eelvõistluse 8-nda koha saavutas oma meistriklassi debüüdi teinud Võimlemisklubi Janika

  • Liitu rahvusvahelise iluvõimlemisvõistluse Tallinn Open meeskonnaga
    by Natalja Inno on 08.03.2024 at 08:24:34

    Hea klubijuht, treener, võimleja, lapsevanem ja võimlemispere liige 4.-7.aprill 2024 korraldab Eesti Võimlemisliit Kalevi spordihallis esimest korda rahvusvahelise iluvõimlemisturniiri Tallinn Open. Võistlusele on registreerunud lausa 16 riiki ja sündmus tõotab tulla väga põnev ja eriline. Ühtegi väiksemat ega suuremat sündmust ei ole võimalik korraldada ilma heade abilisteta. Nii soovime ka antud sündmuse juures kaasata meeskonda

  • Tartus toimunud Miss Valentine Grand Prix võistlusel võidutsesid Ukraina ja Bulgaria iluvõimlejad
    by Natalja Inno on 03.03.2024 at 20:54:27

    Tartus toimunud Miss Valentine Grand Prix võistlusel võidutsesid Ukraina ja Bulgaaria iluvõimlejad Sel aastal tähistas Miss Valentine oma 30. sünnipäeva, mis teeb üritusest ühe pikema ja katkematu traditsiooniga rahvusvahelise spordiürituse Eestis. Kokku osales viiepäevases võistluses ilu- ja rühmvõimlejaid 45 riigist. Miss Valentine turniiri raames peeti Eestis neljandat korda ka iluvõimlemise Grand Prix etapp, milles kõrgeimad

  • Iluvõimlemise Miss Valentine Grand Prix mitmevõistluse võitis ukrainlanna Viktoriia Onopriienko
    by Natalja Inno on 03.03.2024 at 11:21:10

    Iluvõimlemise Miss Valentine Grand Prix mitmevõistluse võitis ukrainlanna Viktoriia Onopriienko, kellele järgnesid 16-aastane Bulgaaria esindaja Elvira Krasnobaeva ning võitja kaasmaalane Taisiia Onofriichuk. Eestlannadest oli parim Anette Vaher, kes teenis 6. koha. Mitmevõistluse (AA) parimad: 1. Viktoriia Onopriienko 131.300 2. Elvira Krasnobaeva 124.500 3. Taisiia Onofriichuk 124.150 4. Aibota Yertaikyzy 122.450 5. Megan Chu 117.350 6.

  • Sporditurvalisuse kodukorra kasutuselevõtt ja avalikustamine
    by Natalja Inno on 16.02.2024 at 13:01:39

    Head klubide esindajad Tuletame meelde, et alates 1.01.2024 hakkas kehtima täiendatud „EESTI VÕIMLEMISLIIDU RIIGIEELARVELISE NOORTESPORDI MEISTERLIKKUSE TOETUSE JAOTAMISE KORD“ (p.1.7), mille alusel toetus eraldatakse ainult nendele klubidele, kes järgivad Eesti Võimlemisliidu Sporditurvalisuse kodukorda. Toetuse saamise kriteeriumiks on EEVL sporditurvalisuse kodukorra kasutuselevõtt ning avalikustamine liikmesklubi kodulehel. Soovi korral on igal klubil õigus luua oma sporditurvalisuse kodukord

  • Eesti meistrivõistlustel osalemise aluseks on sportlaste kehtiv litsents
    by Natalja Inno on 14.02.2024 at 09:18:24

    Head klubide esindajad, treenerid, sportlased ja lapsevanemad Võistlushooaeg 2024 on alanud ning tuletame meelde, et Eesti meistrivõistlustel osalemise aluseks on sportlaste kehtiv litsents. Litsentsi info on kättesaadav kodulehel: https://www.eevl.ee/litsentsid-2/ Alates 01.01.2024 peab Eesti Võimlemisliidu litsents olema kehtiv Eesti meistrivõistluste nimelise registreerimise ajaks! Eesti MV nimeline tähtaeg on ca 2 nädalat enne võistluse toimumist. Ilma litsentsita

  • Miss Valentine tähistab 30. sünnipäeva!
    by Natalja Inno on 05.02.2024 at 13:39:05

    Legendaarne rahvusvaheline võimlemisvõistlus Miss Valentine ja selle raames toimuv maineka iluvõimlemise Grand Prix sarja Tartu osavõistlus toovad kohale maailma võimlemise tipud. Iluvõimlemise osavõistlusele on registreeritud võimlejaid üle 400 Rühmvõimlemise B-kategooria võistlusele on registreeitud rühmasid pea 60, arvuliselt teeb see võistlejaid vähemalt 600. Registreeritud riike 40 Kokku koos kõigi delegatsiooni liikmetega on oodatud osalejaid umbes 1500

  • Eesti Võimlemisliidu teadaanne
    by Natalja Inno on 01.02.2024 at 18:05:59

    Eesti Võimlemisliit kinnitab EPL-s avaldatud uudist, et meie ning Eesti Antidopingu ja Spordieetika Sihtasutuse poolt ühiselt 2023. aasta lõpukuudel läbiviidud menetlus tuvastas võimlemises toimunud sportlase väärkohtlemise juhtumi. Meil on väga kahju, et selline juhtum on aset leidnud ja vabandame sportlase ja tema pere ees üleelamiste pärast, mida ei oleks tohtinud olla. Eriti kurb on tõdeda,

  • Avatud 2023/24. õppeaasta kevadsemestri haridusstipendiumi konkurss
    by Natalja Inno on 22.01.2024 at 17:24:46

    EOK ja Kultuuriministeerium kuulutavad välja stipendiumikonkursi tippsportlastele kõrg- või kutsehariduse omandamiseks 2023/24. õppeaasta kevadsemestril  Avalikul stipendiumikonkursil osalev isik peab vastama järgmistele tingimustele: on tegevsportlane, kes on kuulunud Eesti täiskasvanute koondisesse vähemalt 3 aasta jooksul või on tippspordist loobunud isik, kes on kuulunud Eesti täiskasvanute koondisesse vähemalt 3 aasta jooksul ning lõpetanud tegevsportlase karjääri viimase 5

  • GALERII: GymnaFest 2024
    by Natalja Inno on 20.01.2024 at 10:30:20

    Fotod: Silja Tõntson / Eesti Võimlemisliit

  • Rühmvõimlemise hooaja esimene maailmakarikaetapp tõi Eestisse kaks pronksikohta
    by Tene-Riin on 18.03.2024 at 08:13:08

    16.-17.märtsil toimus Soomes Espoos hooaja esimene maailmakarikaetapp, kus VK Rütmika klubisse kuuluvad võistkonnad võitsid nii meistri- kui juuniorklassis pronksmedalid. Meistriklassi pronksmedalid tõi koju võistkond VK Rütmika Siidisabad, saavutades kahe katse kokkuvõttes 54,550 punkti. Teise Eesti võistkonnana finaali pääsenud GC Janika Violett saavutas 4. koha (46,883). Eelvõistluse 8-nda koha saavutas oma meistriklassi debüüdi teinud Võimlemisklubi Janika

  • Liitu rahvusvahelise iluvõimlemisvõistluse Tallinn Open meeskonnaga
    by Natalja Inno on 08.03.2024 at 08:24:34

    Hea klubijuht, treener, võimleja, lapsevanem ja võimlemispere liige 4.-7.aprill 2024 korraldab Eesti Võimlemisliit Kalevi spordihallis esimest korda rahvusvahelise iluvõimlemisturniiri Tallinn Open. Võistlusele on registreerunud lausa 16 riiki ja sündmus tõotab tulla väga põnev ja eriline. Ühtegi väiksemat ega suuremat sündmust ei ole võimalik korraldada ilma heade abilisteta. Nii soovime ka antud sündmuse juures kaasata meeskonda

  • Tartus toimunud Miss Valentine Grand Prix võistlusel võidutsesid Ukraina ja Bulgaria iluvõimlejad
    by Natalja Inno on 03.03.2024 at 20:54:27

    Tartus toimunud Miss Valentine Grand Prix võistlusel võidutsesid Ukraina ja Bulgaaria iluvõimlejad Sel aastal tähistas Miss Valentine oma 30. sünnipäeva, mis teeb üritusest ühe pikema ja katkematu traditsiooniga rahvusvahelise spordiürituse Eestis. Kokku osales viiepäevases võistluses ilu- ja rühmvõimlejaid 45 riigist. Miss Valentine turniiri raames peeti Eestis neljandat korda ka iluvõimlemise Grand Prix etapp, milles kõrgeimad

  • Iluvõimlemise Miss Valentine Grand Prix mitmevõistluse võitis ukrainlanna Viktoriia Onopriienko
    by Natalja Inno on 03.03.2024 at 11:21:10

    Iluvõimlemise Miss Valentine Grand Prix mitmevõistluse võitis ukrainlanna Viktoriia Onopriienko, kellele järgnesid 16-aastane Bulgaaria esindaja Elvira Krasnobaeva ning võitja kaasmaalane Taisiia Onofriichuk. Eestlannadest oli parim Anette Vaher, kes teenis 6. koha. Mitmevõistluse (AA) parimad: 1. Viktoriia Onopriienko 131.300 2. Elvira Krasnobaeva 124.500 3. Taisiia Onofriichuk 124.150 4. Aibota Yertaikyzy 122.450 5. Megan Chu 117.350 6.

  • Sporditurvalisuse kodukorra kasutuselevõtt ja avalikustamine
    by Natalja Inno on 16.02.2024 at 13:01:39

    Head klubide esindajad Tuletame meelde, et alates 1.01.2024 hakkas kehtima täiendatud „EESTI VÕIMLEMISLIIDU RIIGIEELARVELISE NOORTESPORDI MEISTERLIKKUSE TOETUSE JAOTAMISE KORD“ (p.1.7), mille alusel toetus eraldatakse ainult nendele klubidele, kes järgivad Eesti Võimlemisliidu Sporditurvalisuse kodukorda. Toetuse saamise kriteeriumiks on EEVL sporditurvalisuse kodukorra kasutuselevõtt ning avalikustamine liikmesklubi kodulehel. Soovi korral on igal klubil õigus luua oma sporditurvalisuse kodukord

  • Eesti meistrivõistlustel osalemise aluseks on sportlaste kehtiv litsents
    by Natalja Inno on 14.02.2024 at 09:18:24

    Head klubide esindajad, treenerid, sportlased ja lapsevanemad Võistlushooaeg 2024 on alanud ning tuletame meelde, et Eesti meistrivõistlustel osalemise aluseks on sportlaste kehtiv litsents. Litsentsi info on kättesaadav kodulehel: https://www.eevl.ee/litsentsid-2/ Alates 01.01.2024 peab Eesti Võimlemisliidu litsents olema kehtiv Eesti meistrivõistluste nimelise registreerimise ajaks! Eesti MV nimeline tähtaeg on ca 2 nädalat enne võistluse toimumist. Ilma litsentsita

  • Miss Valentine tähistab 30. sünnipäeva!
    by Natalja Inno on 05.02.2024 at 13:39:05

    Legendaarne rahvusvaheline võimlemisvõistlus Miss Valentine ja selle raames toimuv maineka iluvõimlemise Grand Prix sarja Tartu osavõistlus toovad kohale maailma võimlemise tipud. Iluvõimlemise osavõistlusele on registreeritud võimlejaid üle 400 Rühmvõimlemise B-kategooria võistlusele on registreeitud rühmasid pea 60, arvuliselt teeb see võistlejaid vähemalt 600. Registreeritud riike 40 Kokku koos kõigi delegatsiooni liikmetega on oodatud osalejaid umbes 1500

  • Eesti Võimlemisliidu teadaanne
    by Natalja Inno on 01.02.2024 at 18:05:59

    Eesti Võimlemisliit kinnitab EPL-s avaldatud uudist, et meie ning Eesti Antidopingu ja Spordieetika Sihtasutuse poolt ühiselt 2023. aasta lõpukuudel läbiviidud menetlus tuvastas võimlemises toimunud sportlase väärkohtlemise juhtumi. Meil on väga kahju, et selline juhtum on aset leidnud ja vabandame sportlase ja tema pere ees üleelamiste pärast, mida ei oleks tohtinud olla. Eriti kurb on tõdeda,

  • Avatud 2023/24. õppeaasta kevadsemestri haridusstipendiumi konkurss
    by Natalja Inno on 22.01.2024 at 17:24:46

    EOK ja Kultuuriministeerium kuulutavad välja stipendiumikonkursi tippsportlastele kõrg- või kutsehariduse omandamiseks 2023/24. õppeaasta kevadsemestril  Avalikul stipendiumikonkursil osalev isik peab vastama järgmistele tingimustele: on tegevsportlane, kes on kuulunud Eesti täiskasvanute koondisesse vähemalt 3 aasta jooksul või on tippspordist loobunud isik, kes on kuulunud Eesti täiskasvanute koondisesse vähemalt 3 aasta jooksul ning lõpetanud tegevsportlase karjääri viimase 5

  • GALERII: GymnaFest 2024
    by Natalja Inno on 20.01.2024 at 10:30:20

    Fotod: Silja Tõntson / Eesti Võimlemisliit

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
  • Palusalu memoriaalilt jäi koju 8 medalit
    by Simmo Säärits on 17.03.2024 at 17:55:26

    Tallinnas peeti 35. korda Kristjan Palusalu mälestusvõistlusi Kreeka-Rooma- ja vabamaadluses. TalTechi Spordihoones toimunud turniiril jäi Eesti maadlejate saagiks 8medalit. Finaalides maadlesid vabamaadleja Aimar Andruse ning Kreeka-Rooma maadleja Kevin Uspenski. Vabamaadluse kehakaalus -61 kg osales neli maadlejat ning kõik sportlased maadlesid omavahel läbi. Selles kehakaalus võitis hõbeda Janar Lips ning pronksi Rene Talts. Mõlemad eestlased kaotasid

  • Palusalu memoriaali 2. päev. Finaalid
    by Simmo Säärits on 17.03.2024 at 11:25:58

    35. Kristjan Palusalu memoriaal on jõudnud finaalideni, mis algavad kell 14:00. Finaalide osas toimub kokku 9 matši. Üllekanne: K. Palusalu MäV finaalid Protokoll: https://www.liga-db.de/Turniere/VT/2024/EE/240316_Tallinn/indexENG.htm Eestlastest maadlevad finaalis vabamaadluses kehakaalus -86 kg Aimar Andruse ning Kreeka-Rooma maadluses kehakaalus -97 kg Kevin Uspenski.

  • Palusalu memoriaali 1. päev
    by Simmo Säärits on 16.03.2024 at 08:40:17

    Võistluspäev algab kell 11:00. Tulemused ning protokoll: https://www.liga-db.de/Turniere/VT/2024/EE/240316_Tallinn/indexENG.htm Otseülekanne : A matt B matt

  • Eesti maadlejad jäid maavõistluses soomalstele alla 1 kvalifikatsioonipunktiga
    by Simmo Säärits on 15.03.2024 at 18:22:04

    Kristjan Palusalu 35. mälestusvõistluse eelõhtul toimus TalTechi spordihoones Eesti-Soome maavõistlus Kreeka-Rooma maadluses. Mõlema riigi maadlejad olid enamasti U-20 või U-23 vanuseklassi sportlased. Õhtu jooksul toimus kaheksa matši, millest pooled võitsid eestlased ja pooled soomlased. Kuna matšide seis kujunes võrdseks, siis paremuse selgitamiseks liideti kokku kvalifikatsioonipunktid, mida oli soomalstel 17 ning eestlastel 16 ning seega võitsid

  • Kristjan Palusalu memoriaal
    by Simmo Säärits on 13.03.2024 at 14:02:46

    Sel nädalavahetusel 16. ja 17. märtsil toimub TTÜ Spordihoones (Männiliiva 7 Tallinn) Kristjan Palusalu mälestusturniir Kreeka-Rooma ja vabamaadluses. Osalema on tulnud lisaks Eesti maadlejatele veel 14 riigi sportlased. Registreeritud sportlased: https://www.liga-db.de/Turniere/VT/2024/EE/240316_Tallinn/indexENG.htm Eestlastest osalevad Richard Karelson, vennad Robin ja Kevin Uspenski, Eerik Pank, Artur Jeremejev, Aimar Andruse, Erik Reinbok ja teised. Laupäeval 16.03 võistluspäeva algus kell

  • Eesti koondis Euroopa olümpia kvalifikatsiooniturniiril
    by Simmo Säärits on 08.03.2024 at 13:11:37

    Eesti maadlejatest lähevad Bakuusse Euroopa olümpia kvalifikatsiooniturniirile olümpiapääset püüdma viis maadlejat. Võistlused toimuvad Aserbaidžaani pealinnas 5.-7. aprillini. Kreeka-Rooma maadluses läheb olümpiapääset püüdma Heiki Nabi (-130 kg), naistemaadluses Viktoria Vesso (-62 kg) ning Epp Mäe (-76 kg) ja vabamaadluses Erik Reinbok (-74 kg) ning Aimar Andruse (-86 kg). Olümpiapääsme teenivad Euroopa kvalifikatsiooniturniiril sportlased, kes jõuavad finaali.

  • Elar Sarapuu 60!
    by Simmo Säärits on 07.03.2024 at 12:26:52

    Täna on juubel endisel Eesti Maadlusliidu juhatuse liikmel, 5kordsel Eesti meistril Kreeka-Rooma maadluses ning meie maadluse toetajal Elar Sarapuul. Suured õnnesoovid ning palju edu ettevõtmistes, Elar!

  • Kevin Uspenski jõudis Thor Mastersi turniiril medalimatši
    by Simmo Säärits on 02.03.2024 at 19:24:10

    Taanis UWW turniiril Thor Masters jõudis Kevin Uspenski Kreeka-Rooma maadluse kaalukategoorias -97 kg pronksimatšini. Teel medalimatši alistas Uspenski alagrupis 5:1 šveitslase Christian Zempi, teises ringis 7:4 Horvaatia maadleja Filip Smetko, kolmandas ringis alitas Kevin Uspenski taanlase Mathias Baki seisuga 8:2. Alagrupis ainus kaotus tuli neljandas ringis, kui tuli alla jääda 1:9 seisuga sakslasele Lucas Lazogianisele.

  • Thor Masters 2024
    by Simmo Säärits on 29.02.2024 at 14:07:35

    Kreeka-Rooma maadlejad võistlevad reedel ja laupäeval Taanis Thor Mastersi turniiril, võistlus kuulub UWW kalendrisse. Eestlastest võistlevad: 82 kg Edvin Kin 97 kg Richard Karelson 97 kg Robin Uspenski 97 kg Kevin Uspenski 130 kg Eerik Pank Võistluste algus reedel kell 14:30. Osalejate nimekiri: https://www.liga-db.de/Turniere/VT/2024/DK/240301_NykoebingFalster/indexENG.htm Otseülekanne: https://thormasters.com/stream/?fbclid=IwAR1NuKdXuK7QSWuoNWi-YYte3J6Q1zLjxDYEytv2maUrSL1idXhUlQgqKRo

  • Poola ja Soome jäid maadluse tiitlivõistluste korraldusõigusest ilma
    by Simmo Säärits on 23.02.2024 at 17:24:09

    Rahvusvaheline maadlusliit UWW otsustas Soomelt ja Poolalt võtta õiguse korraldada rahvusvahelisi tiitlivõistlusi. Soome pidi korraldama Kuortanel U-17 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlusi. Uued võistlused toimuvad Serbias Novi Sadis. Poola pidi korraldama Varssavis U-20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlusi. Ka nende võistluste uus asukoht on Novi Sad. Põhjuseks on, et Soome ja Poola ei garanteeri Venemaa ja Valgevene sportlaste riiki