Sport

Freestyle Kõik värskemad spordiuudised ja kommentaarid. Loe lähemalt

Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt | Sport | Õhtuleht Eesti parimaks peetav sporditoimetus toob teieni värskemad ja kiiremad spordiuudised, olgu alaks jalgpall, korvpall, ralli või Kelly Sildaru trikitamised.

Korvpall24.ee Korvpallist pikalt ja põhjalikult!

    Feed has no items.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon

  • ÄKSI MOTOCROSS CUP 1.etapp juba sellel laupäeval
    by Karoliina Leok on 24.04.2024 at 11:38:05

    TOPAUTO esitleb, Äksi motocross cup 2024 esimene etapp juba tuleval laupäeval. Selle aastal jällegi on pannud suure peaauhinna välja Royal Enfield Estonia. Tutikas Royal Enfield hntr 350 Tsikkel läheb loosi kõigi võistlejate vahel, kes osalevad vähemalt kahel Äksi motocross etapil. Esimese etapi päev on jagatud kaheks, tutvuge juhendiga! Lapsed saavad varem koju. Masinaklassid: 50PW, 50Mini, The post ÄKSI MOTOCROSS CUP 1.etapp juba sellel laupäeval appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Jörgen Matthias Talviku tegi AMA supekrossi etapil Nashville´is hea võistluse
    by Rain Vaikmäe on 24.04.2024 at 05:03:38

    AMA superkrossi sarja neljateistkümnes etapp toimus möödunud nädalavahetusel Nashville´is. 250 klassile oli sel korral kavas Ida ja Lääne klasside ühine etapp. Jörgen-Matthias Talviku suutis läbi kvalifikatsioonide ennast õhtusesse programmi taas murda ja polnud kaugel ka finaalikohast. Jörgen-Matthias Talvikul õnnestus eriti hästi kvalifikatsioon. Ta sõitis välja oma grupi parima ringiaja ja kokkuvõttes oli ta Ida divisionis The post Jörgen Matthias Talviku tegi AMA supekrossi etapil Nashville´is hea võistluse appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Mõedakal toimub pühapäeval kestvuskrossi 2. etapp!
    by Karoliina Leok on 23.04.2024 at 20:23:27

    Juba sellel pühapäeval – 28. aprillil toimub üle mitmete aastate taas kestvuskross Mõedakal, kus ühtlasi peab ka oma 25. aasta sünnipäeva korraldajaklubi – Jõhvi Motoklubi! Mõedaka kestvuskrossi puhul on tegu EMV ja EKV 2. etapiga, mis on ühtlasi ka viimane sellelaadne võistlus kevadel (kõik järgnevad toimuvad juba sügisel). Järgneval lehel on võimalik kuni reede kella The post Mõedakal toimub pühapäeval kestvuskrossi 2. etapp! appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Gordejevi ja Niitsoo MM-i hooaeg algas kukkumisega
    by Rain Vaikmäe on 23.04.2024 at 05:14:45

    Külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste uus hooaeg algas möödunud nädalavahetusel Portugalis Alqueidáo Torres Novasis. Meie ainus MM-sarjas kaasa lööv korvipaar Gert Gordejev ja Sten Niitsoo näitasid avaetapil head kiirust, kuid kukkumine ja katkestamine ühes sõidus jättis nad etapi kokkuvõttes alles 20. kohale. Esikoha teenisid lätlased Daniels ja Bruno Lielbardised. Avaetapile Portugali oli kohale tulnud 30 korvipaari, kelle The post Gordejevi ja Niitsoo MM-i hooaeg algas kukkumisega appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • 2024. aastal alustab Balti Minimoto ringraja järelkasvu sari
    by Helen Urbanik on 22.04.2024 at 13:07:54

    Tänavu alustab uus Minimoto Balti meistrivõistluste sari, mille eesmärgiks on kasvatada järelkasvu ringrajale.  Ainulaadse võimalusena pääsevad kaks MiniGP klassi Baltimaade parimat sõitjat sügisel FIM MiniGP maailmameistrivõistlustele Hispaanias, Valencias. Seni on pitbike’ide ja MiniGP klasside asfaldiradade võistlused toimunud peamiselt supermoto etappide raames. See on tähendanud, et võistlused toimuvad supermoto reeglite järgi ning ka suur osa sõitjaid The post 2024. aastal alustab Balti Minimoto ringraja järelkasvu sari appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • MX Liiga hooaeg sai alguse talvises Maardus
    by Rain Vaikmäe on 22.04.2024 at 12:12:12

    Laupäeval 20. aprillil sai Maardu krossirajal alguse MX Liiga tänavune hooaeg. Sõitjaid ootas saabudes ees küll lumekatte all olev rada, kuid korraldajad tegid head tööd ja võistlus sai toimuda vaatamata külmale ilmale heades tingimustes. Kõige kiiremas MX Pro ja MX Juunior klassi ühises arvestuses teenis esikoha Romeo Pikand. MX Pro ja MX Juunior klassi ühist The post MX Liiga hooaeg sai alguse talvises Maardus appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Vägev, Lucas Leok võitis Saksamaa motokrossi meistrivõistluste avaetapi
    by Rain Vaikmäe on 22.04.2024 at 05:03:57

    Möödunud nädalavahetusel sõideti Fürstlich Drehna krossirajal Saksamaa motokrossi meistrivõistluste esimene etapp. Meie parima tulemuse tegi seal 85cc klassis Lucas Leok, kes etapi kokkuvõttes esikoha teenis ning ka sarja üldliidriks tõusis. Leok alustas nädalavahetust Saksamaal hästi juba ajasõidus, kus tal õnnestus välja sõita paremuselt kolmas ringiaeg. Lisaks Leokile olid 855cc klassi osalemas ka Marten Raud ja The post Vägev, Lucas Leok võitis Saksamaa motokrossi meistrivõistluste avaetapi appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Hannes Soomeri esimese kestvussõidu rikkus murdnud juhtraud
    by Helen Urbanik on 22.04.2024 at 03:08:24

    Eile Le Mansis mootorrataste kestvusõidul “24 Heures Motos” startinud Hannes Soomeri võistlus jäi üsna lühikeseks, kui juba tema kolmanda vahetuse keskpaigas murdus mootorratta juhtraud. “See toimus kiire sirge lõpus, enne järsku mahapidurdust. Olin pool oma kolmandast vahetusest ära sõitnud ehk võistlus oli kestnud alla kaheksa tunni. Pidurduse alguses oli hoog kusagil 200 km/h ja kohe The post Hannes Soomeri esimese kestvussõidu rikkus murdnud juhtraud appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • MX Liiga Maardu fotogalerii
    by Igor Tšeskidov on 21.04.2024 at 17:35:01

    20 aprillil toimunud MX Liiga Maardu ehk Tõnu Lille mälestusvõistluse fotogalerii teie ees. Fotod: Igor Tseskidov  The post MX Liiga Maardu fotogalerii appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

  • Eesti külgvankrisõitjad avasid hooaja Brno ringrajal
    by Helen Urbanik on 21.04.2024 at 16:00:04

    Kolm Eesti külgvankriekipaaži avasid sel nädalavahetusel võistlushooaja rahvusvahelises sarjas Internationale Sidecar Trophy. Parimaks kohaks jäi oma klassi viies koht, mille laupäeval sõitsid 600-kuubikuliste tsiklite arvestuses välja Eero Pärm / Niko Sormunen (LCR Yamaha, Pärm Racing Team) ja pühapäeval 1000-kuubikuliste arvestuses Silver Kuusk / Marko Piirlaid (Suzuki, Biker24 Motospordiklubi). Eestlaste stardikohad laupäevaõhtusesse esimesse võidusõitu olid Pärm/Sormunen The post Eesti külgvankrisõitjad avasid hooaja Brno ringrajal appeared first on Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon.

EJL Eesti Jalgratturite Liit

  • Filter Spordisarjade stipendiumid pälvisid Richard Ründva ja Lisandra Tarme
    by Liisi Alamaa on 23.04.2024 at 17:02:58

    Filter Spordisarjade stipendiumid pälvisid jalgrattur Richard Ründva ja rulluisutaja Lisandra Tarmet. Stipendiumi eesmärk on arendada noortesporti. Filter Spordisarjad valis tänavu taas kaks stipendiaati, sest huvilisi oli väga palju. Sarnaselt eelmisele aastale pälvisid stipendiumi üks jalgrattur ja üks rulluisutaja, sest Filter Spordisarjades on võimalik võistelda mõlemal alal. Samas on nii Tarmetil kui Ründval võimalik osaleda 2024. aastal

  • Markus Pajur sprintis end Prantsusmaal hooaja neljanda võiduni
    by Liisi Alamaa on 23.04.2024 at 08:28:57

    Prantsusmaal peetud amatöörtasemega ühepäevasõidul Circuit Boussaquin (136,1 km) pälvis hooaja neljanda võidu Markus Pajur (EC Saint-Etienne Loire; 3:20.15). Pajur edestas finišisprindis Lõuna-Aafrika Vabariigi ratturit Gustav Bassoni (CR4C Roanne) ja prantslast Simon Robini (VC Villefranche Beaujolais). „Olime tiimiga valmis lahtiseks sõiduks, aga minu eesmärk oli ennast puhtalt sprindiks hoida,“ ütles Pajur. „Ilm oli kohutav ehk sadas

  • EJL MTB noortelaager toimub 26.-30. juunini
    by Evelin on 22.04.2024 at 10:41:53

    26.-30. juunini toimub EJL maastikuratta noortelaager Põltsamaal. Laagrisse oodatakse noorsportlasi vanuses 14 aastat ja nooremad. Laagri täpne kava, hind ja muud üksikasjad leiab laagri veebilehelt www.ejl.ee/noortelaager. Ühislaagri eesmärk on leida talente erinevatest jalgrattaspordiklubidest üle Eesti, aidata klubisid ühislaagrite korraldamisel ja suunata neid sarnastele õppekavadele.

  • Liege – Bastogne – Liege’i võitis Pogacar, naiste võistlusel oli parim Brown
    by Liisi Alamaa on 22.04.2024 at 10:05:27

    Belgia teedel sõidetud ühepäevasõidul Liege – Bastogne – Liege (UCI 1.UWT; 254,5 km) pälvis ligi 35-kilomeetrise soolosõidu järel esikoha sloveen Tadej Pogacar (UAE Team Emirates; 6:13.48). Naiste samanimelisel võidusõidul (UCI 1.WWT; 152,9 km) oli parim austraallanna Grace Brown (FDJ-SUEZ; 4:29.00). Pogacar edestas südilt võidelnud prantslast Romain Bardet’d (Team dsm-firmenich PostNL) ühe minuti ja 39 sekundiga

  • Treeningul kukkunud Lõiv jättis MK-etapil lühirajasõidu vahele ja sai olümpiakrossis 25. koha
    by Liisi Alamaa on 21.04.2024 at 19:59:40

    Brasiilias Araxas jätkunud maastikuratturite maailma karika sarja teisel etapil pälvis Eesti valitsev meister Janika Lõiv olümpiakrossis eliitnaiste konkurentsis 25. koha. Võidu pälvis viimasele ringile minnes rünnanud ja seejärel konkurendid kaugele maha jätnud ameeriklanna Haley Batten (Specialized Factory Racing; 1:23.04). Teise koha teenis MK-sarja liidrisärgis võistelnud rootslanna Jenny Rissveds (Team 31 Ibis Cycles Continental; +0.17) ja

  • Mätik võidutses juunioride Gent – Wevelgemil
    by Liisi Alamaa on 21.04.2024 at 15:38:13

    Belgias peetud juunioride ühepäevasõidul Gent – Wevelgem võidutses Oliver Mätik (Cannibal B Victorious; 2:49.39). Mätik sõitis 121,1-kilomeetrisel võistlusel eest ära koos belglase Thor de Paepega (Gaverzicht Be Okay-Van Mossel), keda ta finišis edestas. Kolmanda koha teenis 40 sekundit hiljem lõpetanud grupist belglane Nolan Huysmans (Cannibal B Victorious). „Võistlusega ei saaks rohkem rahul olla, olen väga

  • Tuisk lõpetas keerulistes oludes peetud Hollandi ühepäevasõidul 20 parema seas
    by Liisi Alamaa on 21.04.2024 at 08:17:18

    Hollandi ühepäevasõidul EPZ Omloop van Borsele (UCI 1.1; 133,5 km) sai Aidi Gerde Tuis (Team Coop – Repsol) 19. koha. Võistluse võitis hollandlanna Sofie van Rooijen (VolkerWessels Women’s Pro Cycling Team; 3:28.55), edestades poolatari Daria Pikuliki (Human Powered Health) ja inglannat Elynor Bäckstedti (Lidl – Trek). Tuisk kaotas võitjale seitsme minuti ja kaheksa sekundiga. Stardis

  • Tartu Rattaralli rändab ajas 40 aastat tagasi
    by Liisi Alamaa on 19.04.2024 at 09:24:16

    Tänavuse Tartu Rattaralli programmi lisandub Vintage sõit, mis toob kokku vanakooli jalgrataste entusiastid ja huvilised. Ettevõtmise eesmärk on väärtustada jalgrattaspordi ajalugu tuues fookusesse eelmisest sajandist pärit jalgrattad, riietuse ja muu sinna juurde kuuluva.  „Lõuna-Euroopas on retroratastele mõeldud ühissõidud kasvanud järjest populaarsemaks ning meilgi Eestis on järjest rohkem huvilisi, kes on soetanud või ise restaureerinud terasraamiga võidusõiduratta.

  • La Fleche Wallonne ühepäevasõidu võitsid Williams ja Niewiadoma, Taaramäe tulemust kirja ei saanud
    by Liisi Alamaa on 18.04.2024 at 06:53:00

    Kolmapäeval sõideti Belgias ühepäevasõit La Fleche Wallonne. 198,6-kilomeetrise meeste võistluse võitis britt Stephen Williams (Israel – Premier Tech) ja 146-kilomeetrise naiste võistluse poolatar Katarzyna Niewiadoma (Canyon//Sram Racing). Rein Taaramäe (Intermarche – Wanty) tulemust kirja ei saanud. Vihmas ja külmas ehk rasketes tingimustes peetud Mur de Huy tõusu otsas lõppenud ühepäevasõidul järgnesid oma karjääri suurima võidu

  • Milistver aitas Martinique saarel meeskonnakaaslase võidule
    by Liisi Alamaa on 16.04.2024 at 16:13:39

    Reedest pühapäevani peeti Martinique saarel kolmeetapiline velotuur GP du Vauclin, mille võitis Mairon Milistveri tiimikaaslane Josue Hodebourg Rinna (CC Vauclinois). Eestlane ise pälvis üldarvestuses 12. koha. Esimesel päeval sõideti 88,9-kilomeetrine grupisõit, kus etapi algfaasis eraldus peagrupist viieliikmeline jooksikute seltskond. Esikoha teenis Hodebourg Rinna, edestades Edwin Nubuli (VC Francois) seitsme ja Laurent Nerori (Madinina Bikers) 12

Eesti Kergejõustikuliit Kergejõustikualane tegevus Eestis

  • Olümpiamängudeks valmistuv Zirk lihvib vormi üle maailma
    by EUL on 23.04.2024 at 10:57:43

    Pariisi olümpiamängudeks valmistuv Kregor Zirk annab vormile viimase lihvi neljas erinevas riigis ja teeb peaproovi Euroopa meistrivõistlustel. Veebruaris maailmameistrivõistlustel viienda koha saavutanud 24-aastane ujuja treenib viimased kuud enne olümpiamänge Türgis,+ Read More The post Olümpiamängudeks valmistuv Zirk lihvib vormi üle maailma first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Kes domineerivad Eesti ujumise hooaja edetabelites?
    by EUL on 17.04.2024 at 11:52:57

    Pariisi olümpiamängude alguseni on jäänud 100 päeva ning Eesti ujujad on aasta suurimal spordipeol esindatud kindlasti kahe ujujaga – Eneli Jefimova ja Kregor Zirk. Kvalifitseeruda on võimalik kuni 23. juunini,+ Read More The post Kes domineerivad Eesti ujumise hooaja edetabelites? first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Ülitihe finišiheitlus tõi Tribuntsovile hõbemedali
    by EUL on 14.04.2024 at 17:50:05

    Täna lõppes Norras kolm päeva kestnud kõrgetasemeline ujumisvõistlus Bergen Swim Festival. Võistluste viimasel päeval saavutas Ralf Tribuntsov hõbemedali. Viimane päev tõi 50m vabaujumises finaalikoha Ralf Tribuntsovile, kus poodium pandi paika+ Read More The post Ülitihe finišiheitlus tõi Tribuntsovile hõbemedali first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Ahtiainen ja Romanjuk Bergenis võidukad
    by EUL on 13.04.2024 at 17:59:32

    Norras Bergenis jätkuvate ujumisvõistluste teisel päeval teenisid Eesti ujujad kaks esikohta.  Alex Ahtiainen ja Daniel Zaitsev startisid meeste 100m liblikujumises kus nad teenisid kaksikvõidu. Pariisi olümpiamängude A-normatiivi 51,67 jahtinud ujujad+ Read More The post Ahtiainen ja Romanjuk Bergenis võidukad first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Zaitsev näitas Bergenis parimat aega, kuid medalitele ei ujunud
    by EUL on 12.04.2024 at 17:22:40

    Täna algas Norras kolm päeva kestev ujumisvõistlus Bergen Swim Festival, kus osaleb neli eestlast. Daniel Zaitsev näitas avapäeval 50m liblikujumises küll päeva kiireimat aega, kuid medalimängu ei tõusnud.  Võistluste esimesel+ Read More The post Zaitsev näitas Bergenis parimat aega, kuid medalitele ei ujunud first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Kas Tribuntsovi tuhkatriinulugu jätkub pääsuga olümpiamängudele?
    by EUL on 11.04.2024 at 10:50:26

    Kaks Eesti ujujat Eneli Jefimova ja Kregor Zirk on kindlustanud koha suvel toimuvatele olümpiamängudele. Reedest pühapäevani jätkavad mitmed meie tippujujad Pariisi pileti püüdmist Norras ning üks nendest on mullu tippsporti+ Read More The post Kas Tribuntsovi tuhkatriinulugu jätkub pääsuga olümpiamängudele? first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Reisiekspert ja Ujumisliit alustasid koostööd
    by EUL on 09.04.2024 at 12:28:18

    Eesti Ujumisliidul on hea meel teatada, et on alustanud koostööd Reisieksperdiga, kes toetab rahvuskoondise lähetust Euroopa meistrivõistlustele.  Reisiekspert, üks Eesti juhtivatest reisibüroodest, on tulnud juuni keskel Belgradis toimuvate ujumise Euroopa+ Read More The post Reisiekspert ja Ujumisliit alustasid koostööd first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Jefimova ja Zirk panid Stockholmi võistlusele eduka punkti
    by EUL on 08.04.2024 at 17:32:27

    Täna lõppes Stockholmis neli päeva kestnud kõrgetasemeline ujumisvõistlus, kus Eesti koondise ujujad teenisid kaheksa medalit. Viimasel võistluspäeval jõudsid poodiumile Eneli Jefimova ja Kregor Zirk.  Eneli Jefimova tegi oma võistluste parima+ Read More The post Jefimova ja Zirk panid Stockholmi võistlusele eduka punkti first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Iltšišin kohendas taas 800m vabaujumise juunioride rekordit
    by EUL on 08.04.2024 at 12:15:16

    Stockholmis toimuval ujumisvõistlusel parandas Mark Iltšišin ühe nädala jooksult juba teistkordselt Eesti juunioride rekordit 800m vabaujumises.  Eelmisel nädalavahetusel Soomes püstitas Iltšišin juunioride tippmargi ajaga 8.20,65. Stockholmi basseinis suutis ta tippmarki+ Read More The post Iltšišin kohendas taas 800m vabaujumise juunioride rekordit first appeared on Eesti Ujumisliit.

  • Viimasel võistluspäeval Stockholmis stardib finaalides kuus eestlast
    by EUL on 08.04.2024 at 09:21:49

    Viimasel võistluspäeval kõrgetasemelisel ujumisvõistlusel Stockholmis stardib õhtustes finaalides kuus eestlast.  Mullu MM-il 100m rinnuliujumises kuuenda koha pälvinud Eneli Jefimoval ei tekkinud raskusi sel alal finaalipileti lunastamisega. Ta läbis kaks basseinipikkust+ Read More The post Viimasel võistluspäeval Stockholmis stardib finaalides kuus eestlast first appeared on Eesti Ujumisliit.

Eesti Aerutamisföderatsioon Eesti Aerutamisföderatsioon

Loading...

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit

  • Eesti Karikavõistlused FITNESS CHALLENGE’is
    by Aleksandra Laer on 16.04.2024 at 11:59:03

    Eesti Karikavõistlused FITNESS CHALLENGE’is 27.aprill 2024 kell 13.30 Tallinn CrossFit klubis, Rannamõisa tee 4F. Pealtvaataja pilet 5 €. Võistlusjuhend ja... The post Eesti Karikavõistlused FITNESS CHALLENGE’is appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • EKV 2024 TULEMUSED
    by Aleksandra Laer on 15.04.2024 at 09:29:47

    Värsked Eesti karikavõitjad kulturismis ja fitnessis Eile toimusid Tartus A. Le Coq Sport spodimajas traditsioonilised Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis.... The post EKV 2024 TULEMUSED appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • VÕISTLEJATE NIMEKIRI (EKV 2024)
    by Aleksandra Laer on 08.04.2024 at 07:21:40

    Eesti karikavõistlustele registreeritud sportlaste nimekirjaga saab tutvuda SIIN. Küsimuste korral kirjuta aleksandra.laer@kulturism.ee The post VÕISTLEJATE NIMEKIRI (EKV 2024) appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • Kulturismi- ja fitnessitreenerite kutse omistamine
    by Betti Nigul on 04.04.2024 at 19:51:33

    8. juunil  toimub kulturismi- ja fitnessitreenerite kutse omistamine ja taasomistamine:  EKR3 (abitreener), EKR4 (nooremtreener), EKR5 (treener), EKR6 (vanemtreener) Dokumentide vastuvõtt:... The post Kulturismi- ja fitnessitreenerite kutse omistamine appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • UUENDATUD EKFL 2024.aasta litsentsi taotlenute sportlaste
    by Aleksandra Laer on 27.03.2024 at 15:57:16

    Uuendatud EKFL 2024.aasta litsentsi taotlenute sportlaste nimekirja leiad SIIT. Küsimustega palun pöördu aleksandra.laer@kulturism.ee. The post UUENDATUD EKFL 2024.aasta litsentsi taotlenute sportlaste appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • FITNESS CHALLENGE liiga etapid
    by Aleksandra Laer on 04.03.2024 at 07:57:54

    Etapid toimuvad: 25.11.23 – Tallinn Sparta spordiklubis 18.02.24 – Rakveres Põhjakeskuses 23.03.24 – Tartu Lemon Gymis 25.05.24 – Pärnu rannas... The post FITNESS CHALLENGE liiga etapid appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • EKFL 2024.a FITNESS CHALLENGE litsentsi taotlenute sportlased
    by Aleksandra Laer on 17.02.2024 at 10:52:52

    EKFL 2024.aasta FITNESS CHALLENGE litsentsi taotlenute sportlaste nimekirja leiab siit. Kui Sa oled taotlenud litsentsi (makse on tehtud ja litsentsi... The post EKFL 2024.a FITNESS CHALLENGE litsentsi taotlenute sportlased appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • EESTI KARIKAVÕISTLUSED KULTURISMIS JA FITNESSIS
    by Aleksandra Laer on 14.02.2024 at 19:57:23

    Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis 13.04.2024 kell 14.00 A.Le Coq Sport spordimaja Ihaste tee 7, Tartu   Eelmüügi pilet 20... The post EESTI KARIKAVÕISTLUSED KULTURISMIS JA FITNESSIS appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • EKFL 2024.aasta litsentsi taotlenud sportlased
    by Aleksandra Laer on 08.02.2024 at 17:41:14

    EKFL 2024.aasta litsentsi taotlenute sportlaste nimekirja leiab siit. Laste fitnessi ja Fitness Challenge kategooriate andmed lisanduvad peagi. Kui Sa oled... The post EKFL 2024.aasta litsentsi taotlenud sportlased appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • 365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA
    by Aleksandra Laer on 29.01.2024 at 10:15:55

    365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA    Esimene etapp   Aeg ja koht Võistlused toimuvad 18. Veebruar  2023, Rakveres,  Põhjakeskuse aatriumis, aadressil... The post 365JP FITNESS CHALLENGES LIIGA appeared first on Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

  • Janek Reino 50!
    by Simmo Säärits on 24.04.2024 at 08:30:02

    Täna tähistab juubelit UWW I kategooria kohtunik Janek Reino. Suured õnnesoovid ja õiglast vilet, Janek!

  • Türki läheb viimaseid olümpiapileteid jahtima 7 Eesti maadlejat
    by Simmo Säärits on 23.04.2024 at 07:39:49

    Türgis Istanbulis 9.-12. maini toimuval olümpiamängude ülemaailmsel kvalifikatsiooniturniiril läheb olümpiapääset jahtima 7 Eesti maadlejat. Kreeka-Rooma maadlus: -67 kg Artur Jeremejev Treener Kristjan Press -130 kg Heiki Nabi Treener Ivar Kotkas -87 kg Raido Liitmäe -97 kg Richard Karelson Treener Tõnis Naarits Naistemaadlus: -76 kg Epp Mäe Treenerid: Ahto Raska, Vladimir Gotisan Vabamaadlus: -74 kg Erik

  • Robin Uspenski ja Liisma võitsid turniiri Hispaanias
    by Simmo Säärits on 22.04.2024 at 07:31:29

    Kreeka-Rooma maadlejad Rasmus Liisma, Robin Uspenski ja Eerik Pank maadlesid Hispaanias La Nucias toimunud UWW kalendriturniiril “Jovenes Promesas”. U-23 vanuseklassi kehakaalus -97 kg võitis Robin Uspenski ülekaalukalt Hispaania ja Poola maadlejat ning sai tasuks turniirivõidu. Sama vanuseklassi raskekaalus -130 kg võitis Eerik Pank hispaanlast, aga jäi alla kreeklase ning sai kaela hõbemedali. U-20 vanuseklassi kehakaalus

  • Ka vabamaadlejad jäid Bakuus võiduta
    by Simmo Säärits on 07.04.2024 at 09:14:16

    Bakuus OM  kvalifikatsiooniturniiril jäid Eesti vabamaadlejad võiduta. Kehakaalus -86 kg avaringis kaotas Aimar Andruse 0:10 Venemaa maadlejale Artur Naifonovile (Tokyo OM pronks, 2x MM pronks, 3X Euroopa meister). Kehakaalus -74 kg kaotas Erik Reinbok 1:5 punktidega Dagestanis sündinud Rumeenia maadlejale Zurab Kaprajevile. Viimane võimalus teenida olümpiapääse avaneb maikuus Istanbulis toimuval ülemaailmsel turniiril, kust päevast Parriisi

  • Pühapäeval lähevad Bakuus matile vabamaadlejad
    by Simmo Säärits on 06.04.2024 at 19:42:33

    Pühapäeval selguvad Bakuus olümpiale pääsejad vabamaadluses. Eestlastest lähevad matile Erik Reinbok ja Aimar Andruse. Reinbok kohtub kehakaalu -74 kg 1/8 finaalis paari Shapiev (Makedoonia) ja Karpaev (Rumeenia) võitjaga. Matši number 221. Kehakaalus -86 kg maadleb Aimar Andruse avaringis Artur Naifonoviga (Venemaa maadleja). Matši number 211. Eelringide algus kell 9:30. Live UWW+: https://uww.org/uww-plus

  • Mäe ja Vesso piirdus Bakuus ühe matšiga
    by Simmo Säärits on 06.04.2024 at 19:39:12

    Bakuus toimuval kvalifikatsioonturniiril piirdusid naismaadlejad Epp Mäe ja Viktoria Vesso ühe matšiga. Vesso kaotas kehakaalu -62 kg avaringis valgevenelanna Veranika Ivanovale seljaga. Epp Mäe kaotas 1:12 avaringis valitsevale Euroopa meistrile türklanna Yasemin Adarile. Foto: United World Wrestling

  • U17 Eesti meistrid selgusid Türi Konesko Spordihoones
    by Velja Andruse on 06.04.2024 at 17:29:37

    2024. aasta Eesti meistrid selgitati U17 vanuseklassis välja Türi Konesko Spordihoones, kus oli matil võistlemas 166 maadlejat 30st klubist. Võistluse peakorraldajateks oli Järvamaa Matimehed ja Eesti Maadlusliit. Eesti Meistriks tulid: 2024 Naistemaadluse U17 vanuseklassi Eesti meistrid: -43kg Polina Timšina (Kristjan Palusalu Spordikool) -49kg Eha Ester Laube (Jõgeva Valla Spordikool/Jõgeva Raskejõustikuklubi Ramm) -57kg Lisette Böttker (SK

  • Laupäeval astuvad OM piletite nimel Bakuus võistlustulle Mäe ja Vesso
    by Simmo Säärits on 05.04.2024 at 17:30:07

    Euroopa OM kvalifikatsiooniturniiril Bakuus selguvad laupäeval OM piletite saajad naistemaadluses. Võistlustules on kaks Eesti naist Viktoria Vesso ja Epp Mäe. Viktoria Vesso kohtub kehakaalu -62 kg eelringis Veranika Ivanovaga (Valgevene maadleja). Matši number 130. Kehakaalus -76 kg tuleb Epp Mäele avaringis vastu türklanna Yasemin Adar, kes on kahekordne maailmameister ning 7kordne Euroopa meister. Matši number

  • Nabi Bakuus OM piletit ei teeninud
    by Simmo Säärits on 05.04.2024 at 10:36:19

    Bakuus toimuval Euroopa olümpia kvalifikatsiooniturniiril jäi Heiki Nabi OM piletita. Avaringis vaba olnud Nabi kohtus Kreeka-Rooma maadluse kehakaalu -130 kg 1/4 finaalis venelase, valitseva Euroopa meistri, Sergei Semjonoviga. Semjonov oli avaringis juba maadelnud, kui võitis puntkidega 4:0 valgevenelast Dmitri Zarubskit. Kohtumise alguses olid mõlemad maadlejad silmnähtavalt passiivsed, sest kumbki ei tahtnud esimest puntki aktiivsuse eest

  • Reedel algab Bakuus Euroopa OM kvalifikatsiooniturniir
    by Simmo Säärits on 04.04.2024 at 13:50:53

    Homme algab Bakuus Euroopa OM kvalifikatsiooniturniir. Täna toimunud loosimisel said meie maadlejad teada vastased. Võistlused algavad Kreeka-Rooma maadlusega ning ainsa eestlasena on võistlustules Heiki Nabi. Nabi kohtub raskekaalus -130 kg 1/4 finaalis paari Sergei Semenov (Venemaa maadleja) ja Dzmitry Zarubski (Valgevene maadleja) võitjaga. Semenov võitis sel aastal Euroopa meistrivõistlustel kulla. Nabi kohtumise number on 23.

Eesti Tennise Liit Eesti Tennise Liit on Tallinnas asuv eraõiguslik juriidiline isik (MTÜ), kes koordineerib kogu tennisealast tegevust Eesti Vabariigis ja on Eesti tennise kõrgeim esindusorgan Eesti Vabariigis ning rahvusvahelistes organisatsioonides.

  • Пин Ап Казино: Играть Онлайн На Официальном Сайте, Вход И Регистраци
    by admin on 24.04.2024 at 01:53:52

    Пин Ап Казино: Играть Онлайн На Официальном Сайте, Вход И Регистрация “pin Up Kz Исследуйте Захватывающий Мир Казино Pin Up же Выигрывайте Крупные Призы Content официального Сайт Pin-up и России Регистрация и Верификация Профиля Игрока В Pin Up Casino Бонусная Программа Пин Ап как Вывести...

  • Mostbet-az 45 Azərbaycanda Bukmeker Və Kazino Bonus 550+250 The National Investor » กองกำลังพลฐานทัพเรือสัตหีบ Itca
    by Karin on 24.04.2024 at 01:32:42

    Qeyd edək ki, tələb olunan sənədlər və yoxlama prosesi yerləşdiyiniz yerə və elli yurisdiksiyanızın qaydalarına gorə dəyişə bilər. Bununla belə, unutmayın ki, Mostbet hesabınızdan hər hansı pul cıxarmazdan ibtidai şəxsiyyətinizi təsdiqləməlisiniz. Bunun ücün mənlik vəsiqənizin və en este momento pasportunuzun surəti və ünvanı təsdiq edən...

  • Mostbet Bonuslarını İlk Depozit, Frispinlər Və Fribetlər, Promokodlar
    by Karin on 23.04.2024 at 13:40:18

    Bu da istifadəçilərdə hər hansı vahid idman növü və ya müsabiqəni seçərkən əlavə dilxorluq yaratmır. Burada da bəyaz və mavi fonlardan istifadə edilmiş, kateqoriyalar oxşarı şəkildə yerləşdirilmişdir. Vebsayt versiyasından uçurumlu olaraq idman növləri həm bu bölmədə həm də ana səhifədə sizin ötrü təqdim edilir. Hesabınızı...

  • Mostbet-27 O’zbekistonda Tikish Va Kazino: Qisqacha Ma’lumot
    by Karin on 23.04.2024 at 13:39:56

    Bəli – müştərilər Mostbet hesabı qeydiyyatdan keçirdikdən sonra promosyon kodlarını promotion bölməsinə batil edə bilərlər. Bu, yeni kazinodur və əvvəl tanışlıqdan sizi qumar və əyləncə dünyasına qərq etməyə qadirdir. Bu qədəm vacibdir, çünki yanlış məlumat sonradan hesabınıza iç olmaqda problemlərə cəhət ola bilər. Forma doldurulduqdan...

  • Mostbet Yukle ᐈ Android, Ios Mostbet Indir Azərbaycan Üçü
    by Karin on 23.04.2024 at 13:39:33

    Bu, istənilən yerdə lap gur xüsusiyyətlərə malik uyğun onlayn Canlı Blackjack oyunudur. Hər hansı özgə Mostbet bədii kazino oyunları qədər, TV oyunları da oyunun keçirilməsinə cavabdeh olan real dilerlə canlı yayıma malikdir. Mostbet Azərbaycan saytında rəsmi qeydiyyatdan keçmək ötrü formal mərc saytına tеlеfоn və ya...

  • Сравнение Лучших Онлайн Букмекеров Для Успешных Ставок
    by admin on 23.04.2024 at 06:16:40

    Сравнение Лучших Онлайн Букмекеров Для Успешных Ставок! Ставки На Спорт » Сравнение Коэффициентов Букмекерских Контор Content всегда Актуальный Рейтинг Онлайн Казино” “и Casino Com” Репутация В Интернете И Отзывы Игроков Ставки На Спорт Букмекерские Сайты а 2024 Году Лимиты Ставок Как делать Ставки? Прогнозы на...

  • Mostbet App A Convenient And Reliable Way To Place Bets
    by Karin on 22.04.2024 at 12:52:32

    There are plenty of games in Mostbet, and they are sorted by genre in order that users can easily find slots in the style of western, horror, fantasy, etc. They can even be divided based on their bonus functions, for example, by choosing models with...

  • Revisão Do Programa De Afiliados De Parceiros Mostbet 2024: Cadastre-se Agora!
    by Karin on 22.04.2024 at 12:52:08

    Do you must provide your ID details to take pleasure from many perks, including attractive commissions on deposits and withdrawals? Mostbet, among the world’s most prominent betting networks, offers private individuals a chance to become agents of the online bookmaker company. We have already been...

  • Mostbet Uzbekistan Официальный Сайт Спортивных Ставок И Онлайн-казино Uz 2023
    by Karin on 22.04.2024 at 12:51:45

    Potential user has to cash in the account with cryptocurrency and obtain 100 free spins. So the partner can refer traffic from businesses that work in these spheres. The site can be unavailable because of obvious reasons – maintenance, country restrictions, and even hacker attack....

  • Mostbet Kenya: Ultimate Online Casino And Sports Betting
    by Karin on 22.04.2024 at 12:51:22

    Anyone searching for gambling excitement will get Indian-focused casino games on MostBet. Whether you like are after a game of Teen Patti, Andar Bahar, or something else, you will indeed find it on MostBet. Beginner players can easily discover the needed section through the help...

  • MÄLESTAME: Eino Väärtnõu (20.11.1940 – 13.04.2024)
    by admin on 15.04.2024 at 09:31:16

    Meie seast on lahkunud vanema põlvkonna tõstesportlane Eino Väärtnõu. Ärasaatmine leiab aset Tallinnas, Pärnamäe kalmistul, laupäeval 20. aprillil 2024 kell 13:30. Eesti Tõstespordiliit avaldab kaastunnet lähedastele!

  • ÜLDKOOSOLEK – 05.05.2024
    by admin on 24.03.2024 at 11:15:47

    Head liikmesklubide esindajad!ETL juhatus ootab kõiki alaliidu klubide esindajaid üldkoosolekule, mis toimub 5.mail 2024 kell 11:00 Zoomis. Palume oma osalemisest teada anda hiljemalt 29.04.2024 e-maili teel info@etl.ee. Klubidel, kellel ei ole võimalik osaleda, palume saata allkirjastatud volitused kellegi teise nimele samuti hiljemalt 29.04.2024 e-maili teel info@etl.ee

  • TREENERIKUTSE TAOTLEMINE ON AVATUD!
    by admin on 12.03.2024 at 10:16:36

    Head praegused ja tulevased treenerid! ETL on avanud kevadise treenerikutse taotlemise. Dokumente saab esitada nii kutse taastaotlemiseks kui esmakordseks taotlemiseks kõigil tasemetel (va EKR 7 ja EKR 8). Dokumentide vastuvõtt 12.03.2024 – 02.04.2024 treenerikutsete veebikeskkonnas SIIN.Eksamineerimine 27.04.2024 (teooria ja praktika), järeleksam 12.05.2024. Kes soovib kutset taotlema asuda, kuid mõne täiendkoolituse või erialase koolituse infot ei

  • TULEMUSED: tõstmise EM
    by admin on 28.01.2024 at 11:27:59

    12.-20.veebruarini toimuvad Bulgaaria pealinnas Sofias tõstmise Euroopa meistrivõistlused, mis on ühtlasi oluliseks OM kvalifikatsioonivõistluseks. Eestit sõidavad esindama: Eliise Peterson (-87kg), võistlus 19.02 kell 20:00 – rebimine 100 kg, tõukamine 120kg, kogusumma 220kg – kokkuvõttes 9.koht. Tõukamise ja kogusumma tulemused tähistavad ühtlasi ka Eesti rekordeid kehakaalus -87kg. Leho Pent (-89kg), võistlus 17.02 kell 12:00 – ei

  • Tasemekoolitused EKR 3 ja EKR 4 2.osa
    by admin on 18.01.2024 at 10:54:14

    Eesti Tõstespordiliit korraldab sel kevadel kaks erialast koolitust:EKR 3 tasemekoolitus (30 ak) toimub Tartus 10.märtsil ja 16.-17.märtsil.Osalema on oodatud kõik huvilised, kes soovivad EKR 3 taseme treenerikutset taodelda või lihtsalt oma teadmisi täiendada. REGISTREERIMINE EKR 3 KOOLITUSELEEKR 3 KOOLITUS LÜKKUB EDASI! EKR 4 tasemekoolituse 2.osa (16 ak) toimub Olustveres 2.-3.märtsil.Osalema on oodatud EKR 4 taset

  • Kohtunike koolitus
    by admin on 02.01.2024 at 12:22:18

    2024. a I poolaasta kohtunike koolitus toimub 14. jaanuaril Zoomi keskkonnas. Koolitus on mõeldud eelkõige algajatele kohtunikele, kus käsitletakse erinevaid teemasid: tehnilised ametnikud ja nende ülesanded, reeglid ja regulatsioonid, töö protokolliga, videoanalüüs. Juba litsentsi omavad kohtunikud saavad täiendkoolitusena osaleda kas algkoolitusel Zoomis või läbida veebiloeng (60 min) ning teha test (30 min). Testi edukal sooritamisel

  • MÄLESTAME: Sulev Tarros (26.03.1956 – 30.11.2023)
    by admin on 06.12.2023 at 20:39:08

    Langetame pea ja võtame hetke mälestamaks üht tõstespordi ajaloo suurkuju. Eesti Tõstespordiliit avaldab kaastunnet lähedastele endise tõstja Sulev Tarrose surma puhul. Ärasaatmine toimub 8.detsembril kell 12:00 Pindi kalmistul (Lasva, Võrumaa). – eelnevalt oli eksitav info kuupäeva osas Tarros hakkas sportima 1974 Helmes Harry Lembergi juhendamisel, jätkas sõjaväeteenistuses Minskis spordiroodus Pavel Zubrilini ja a-st 1980 Tartu

  • ETL 90 & ETL parimate autasustamine – 09.12.2023
    by admin on 30.11.2023 at 22:22:13

    Head sõbrad! ETL 90. juubelile pühendatud üritus koos 2023.a parimate autasustamisega toimub laupäeval, 9. detsembril 2023 Albus Jäägri Villas.Üritusele on oodatud kõik 2023.a EM- ja MM- võistlustel osalenud sportlased koos vanematega, treenerid, tõstespordiveteranid, alaliidu arengusse panustanud inimesed. ETL PARIMAD 2023 Oma viimase minuti osalemissoovist palume teada anda hiljemalt 5.12.2023 e-maili teel info@etl.ee või tel 56621936

  • MÄLESTAME: Harald Taurafeldt (21.05.1932 – 26.11.2023)
    by admin on 30.11.2023 at 22:16:14

    Eesti Tõstespordiliit mälestab 91-aastaselt meie seast lahkunud Harald Taurafeldti.Taurafeldt oli aktiivne sportlane, hilisem treener ja kohtunik. Ärasaatmine tomub 1.detsembril kell 12:30 Tartu Krematooriumis (Jaama 122, väike kabel). Kaastunne lähedastele!

  • Juunioride MM, Mehhiko
    by admin on 18.11.2023 at 21:08:42

    15.-23.novembrini toimuvad Mehhikos Guadalajaras juunioride maailmameistrivõistlused tõstmises. Eestit esindab SK Vargamäe sportlane Tom Aunapuu (kk. -73kg), keda saadab treener Ahti Uppin. Tom võistles 18.11 -73kg B-grupis, kus saavutas tulemustega 93kg rebimises, 115kg tõukamises ja 208kg kogusummas 5.koha, kahe grupi peale kokkuvõttes 13. Otseülekanne ja järelvaatamine IWF youtube kanalil SIIN.

Loading...
  • Eesti noored Lätis poodiumil
    by Renna on 22.04.2024 at 13:14:25

    Lätis rahvusvahelisel U13-U15 vanuseklasside noorteturniirilt tõid Eesti noored koju mitmeid poodiumikohti. Kõige edukamaks kujunes eestlaste jaoks U15 vanuseklassi poiste üksikmäng ja segapaarismäng. U15 poiste üksikmängus olid poolfinaalides esindatud ainult eestlased. Finaali pääsesid Gregor Kivisaar võiduga Rando Penneri üle ja Andre Looskari võiduga Iko Viiki üle. Turniirivõidu sai Looskari, kes jäi finaalis peale 21-9, 21-13. Segapaarismänguski... The post Eesti noored Lätis poodiumil appeared first on Badminton Estonia - Eesti Sulgpalliliit.

  • Hooaja viimase GP võitsid Kert ja Pajuste
    by Renna on 22.04.2024 at 11:35:04

    GP-5 etapil olid üksikmängudes võidukad Karl Kert ja Helis Pajuste. Meistriliigas meeste üksikmängus pääsesid finaali Karl Kert ja Andrei Schmidt. Kert oli poolfinaalis kolmes geimis välja lülitanud Hans-Kristjan Pilve ja Andrei Schmidt Hannes Hani. Finaalis oli parem Karl Kert ja võitis kohtumise 21-14, 21-17. Naiste üksikmängus jõudsid finaali Helis Pajuste ja Laura-Liis Kale. Kindlat paremust... The post Hooaja viimase GP võitsid Kert ja Pajuste appeared first on Badminton Estonia - Eesti Sulgpalliliit.

  • Lepp ja Vakk U17 Euroopa karikaetapil 2. koht
    by Renna on 22.04.2024 at 07:55:29

    Lätis U17 vanuseklassi Euroopa karikaetapil VICTOR Latvia International U17 said neidude paarismängus Kaisa Liis Lepp ja Romili Vakk teise koha. Võistlustel teise asetusega Lepp ja Vakk pääsesid loosiga otse veerandfinaali, kus võitsid Leedu paari Amelija Klimaitet ja Aurelija Ramaneckaitet 21-15, 21-16. Poolfinaalis oldi paremad lätlastest Madara Gaurest ja Anete Priedniecest 21-19, 21-8. Finaalis tulid Leppa... The post Lepp ja Vakk U17 Euroopa karikaetapil 2. koht appeared first on Badminton Estonia - Eesti Sulgpalliliit.

  • Tauri Kilk Slovakkias veerandfinaalis
    by Renna on 19.04.2024 at 19:25:54

    Kawasaki Slovak Open turniiril saavutas Tauri Kilk senise parima tulemuse Euroopa karikaetapil, kui jäi jagama 5. kohta. Kilk alustas võistlust kvalifikatsiooniturniirilt, kust pääses kolme võiduga põhivõistlusele. Põhiturniiri avaringis tuli kolmes geimis võit viienda paigutusega slovaki Milan Dratva (BWF 147) üle 21-19, 18-21, 21-17. Reedel kaheksandikfinaalis oli Kilki vastane samuti kvalifikatsioonist alustanud türklane Yusuf Yasar. Ka... The post Tauri Kilk Slovakkias veerandfinaalis appeared first on Badminton Estonia - Eesti Sulgpalliliit.

  • Tauri Kilk alustas Slovakkias edukalt
    by Renna on 18.04.2024 at 18:15:49

    Slovakkias Future Series turniiri on hästi alustanud valitsev Eesti meister Tauri Kilk. Kilk pidi võistlust alustama kvalifikatsiooniturniirilt, kus ta võitis kõik kolm kohtumist ja pääses põhivõistlusele. Esmalt alistas Kilk Sloveenia mängija Gregor Alici 21-8, 21-12. Teises ringis oli Kilk parem austerlasest Leon Seiwaldist 21-16, 21-16. Kvalifikatsiooni otsustavas mängus tuli võit India mängija Reddy S. StitHapragnya... The post Tauri Kilk alustas Slovakkias edukalt appeared first on Badminton Estonia - Eesti Sulgpalliliit.

  • Tauri Kilk alustab Slovakkias kvalifikatsiooniturniiril
    by Renna on 17.04.2024 at 08:11:05

    Slovakkias algab Future Series kategooria Euroopa karikaetapp, kus eestlastest võistleb meeste üksikmängus Eesti meister Tauri Kilk. Kilki esimene vastane kvalifikatsiooniturniiril on Gregor Alic Sloveeniast. Mäng toimub Eesti aja järgi 12.55. Põhiturniirile jõudmiseks on vaja alistada kolm vastast. Võistluse tulemused ja tabelid siin. Otseülekanne mängudest siin. The post Tauri Kilk alustab Slovakkias kvalifikatsiooniturniiril appeared first on Badminton Estonia - Eesti Sulgpalliliit.

  • Musical Kinnisvara toetab Eesti Sulgpalliliitu
    by Renna on 17.04.2024 at 08:03:26

    Eesti Sulgpalliliit ja Musical Kinnisvara tegid partnerluskokkuleppe, millega Musical Kinnisvara toetab järgneval aastal Eesti Sulgpalliliitu, et panustada sulgpalli populaarsuse tõusu ja uute tippude esile kerkimisse. Musical Kinnisvara juhi Uku-Urmas Trossi sõnul sai soov toetada sulgpalli alguse isiklikust kokkupuutest alaga: “Olen sulgpalli mänginud kümme aastat. Viimaste aastate jooksul on kasvanud soov ise mängijana rohkem areneda ja... The post Musical Kinnisvara toetab Eesti Sulgpalliliitu appeared first on Badminton Estonia - Eesti Sulgpalliliit.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
  • Janek Reino 50!
    by Simmo Säärits on 24.04.2024 at 08:30:02

    Täna tähistab juubelit UWW I kategooria kohtunik Janek Reino. Suured õnnesoovid ja õiglast vilet, Janek!

  • Türki läheb viimaseid olümpiapileteid jahtima 7 Eesti maadlejat
    by Simmo Säärits on 23.04.2024 at 07:39:49

    Türgis Istanbulis 9.-12. maini toimuval olümpiamängude ülemaailmsel kvalifikatsiooniturniiril läheb olümpiapääset jahtima 7 Eesti maadlejat. Kreeka-Rooma maadlus: -67 kg Artur Jeremejev Treener Kristjan Press -130 kg Heiki Nabi Treener Ivar Kotkas -87 kg Raido Liitmäe -97 kg Richard Karelson Treener Tõnis Naarits Naistemaadlus: -76 kg Epp Mäe Treenerid: Ahto Raska, Vladimir Gotisan Vabamaadlus: -74 kg Erik

  • Robin Uspenski ja Liisma võitsid turniiri Hispaanias
    by Simmo Säärits on 22.04.2024 at 07:31:29

    Kreeka-Rooma maadlejad Rasmus Liisma, Robin Uspenski ja Eerik Pank maadlesid Hispaanias La Nucias toimunud UWW kalendriturniiril “Jovenes Promesas”. U-23 vanuseklassi kehakaalus -97 kg võitis Robin Uspenski ülekaalukalt Hispaania ja Poola maadlejat ning sai tasuks turniirivõidu. Sama vanuseklassi raskekaalus -130 kg võitis Eerik Pank hispaanlast, aga jäi alla kreeklase ning sai kaela hõbemedali. U-20 vanuseklassi kehakaalus

  • Ka vabamaadlejad jäid Bakuus võiduta
    by Simmo Säärits on 07.04.2024 at 09:14:16

    Bakuus OM  kvalifikatsiooniturniiril jäid Eesti vabamaadlejad võiduta. Kehakaalus -86 kg avaringis kaotas Aimar Andruse 0:10 Venemaa maadlejale Artur Naifonovile (Tokyo OM pronks, 2x MM pronks, 3X Euroopa meister). Kehakaalus -74 kg kaotas Erik Reinbok 1:5 punktidega Dagestanis sündinud Rumeenia maadlejale Zurab Kaprajevile. Viimane võimalus teenida olümpiapääse avaneb maikuus Istanbulis toimuval ülemaailmsel turniiril, kust päevast Parriisi

  • Pühapäeval lähevad Bakuus matile vabamaadlejad
    by Simmo Säärits on 06.04.2024 at 19:42:33

    Pühapäeval selguvad Bakuus olümpiale pääsejad vabamaadluses. Eestlastest lähevad matile Erik Reinbok ja Aimar Andruse. Reinbok kohtub kehakaalu -74 kg 1/8 finaalis paari Shapiev (Makedoonia) ja Karpaev (Rumeenia) võitjaga. Matši number 221. Kehakaalus -86 kg maadleb Aimar Andruse avaringis Artur Naifonoviga (Venemaa maadleja). Matši number 211. Eelringide algus kell 9:30. Live UWW+: https://uww.org/uww-plus

  • Mäe ja Vesso piirdus Bakuus ühe matšiga
    by Simmo Säärits on 06.04.2024 at 19:39:12

    Bakuus toimuval kvalifikatsioonturniiril piirdusid naismaadlejad Epp Mäe ja Viktoria Vesso ühe matšiga. Vesso kaotas kehakaalu -62 kg avaringis valgevenelanna Veranika Ivanovale seljaga. Epp Mäe kaotas 1:12 avaringis valitsevale Euroopa meistrile türklanna Yasemin Adarile. Foto: United World Wrestling

  • U17 Eesti meistrid selgusid Türi Konesko Spordihoones
    by Velja Andruse on 06.04.2024 at 17:29:37

    2024. aasta Eesti meistrid selgitati U17 vanuseklassis välja Türi Konesko Spordihoones, kus oli matil võistlemas 166 maadlejat 30st klubist. Võistluse peakorraldajateks oli Järvamaa Matimehed ja Eesti Maadlusliit. Eesti Meistriks tulid: 2024 Naistemaadluse U17 vanuseklassi Eesti meistrid: -43kg Polina Timšina (Kristjan Palusalu Spordikool) -49kg Eha Ester Laube (Jõgeva Valla Spordikool/Jõgeva Raskejõustikuklubi Ramm) -57kg Lisette Böttker (SK

  • Laupäeval astuvad OM piletite nimel Bakuus võistlustulle Mäe ja Vesso
    by Simmo Säärits on 05.04.2024 at 17:30:07

    Euroopa OM kvalifikatsiooniturniiril Bakuus selguvad laupäeval OM piletite saajad naistemaadluses. Võistlustules on kaks Eesti naist Viktoria Vesso ja Epp Mäe. Viktoria Vesso kohtub kehakaalu -62 kg eelringis Veranika Ivanovaga (Valgevene maadleja). Matši number 130. Kehakaalus -76 kg tuleb Epp Mäele avaringis vastu türklanna Yasemin Adar, kes on kahekordne maailmameister ning 7kordne Euroopa meister. Matši number

  • Nabi Bakuus OM piletit ei teeninud
    by Simmo Säärits on 05.04.2024 at 10:36:19

    Bakuus toimuval Euroopa olümpia kvalifikatsiooniturniiril jäi Heiki Nabi OM piletita. Avaringis vaba olnud Nabi kohtus Kreeka-Rooma maadluse kehakaalu -130 kg 1/4 finaalis venelase, valitseva Euroopa meistri, Sergei Semjonoviga. Semjonov oli avaringis juba maadelnud, kui võitis puntkidega 4:0 valgevenelast Dmitri Zarubskit. Kohtumise alguses olid mõlemad maadlejad silmnähtavalt passiivsed, sest kumbki ei tahtnud esimest puntki aktiivsuse eest

  • Reedel algab Bakuus Euroopa OM kvalifikatsiooniturniir
    by Simmo Säärits on 04.04.2024 at 13:50:53

    Homme algab Bakuus Euroopa OM kvalifikatsiooniturniir. Täna toimunud loosimisel said meie maadlejad teada vastased. Võistlused algavad Kreeka-Rooma maadlusega ning ainsa eestlasena on võistlustules Heiki Nabi. Nabi kohtub raskekaalus -130 kg 1/4 finaalis paari Sergei Semenov (Venemaa maadleja) ja Dzmitry Zarubski (Valgevene maadleja) võitjaga. Semenov võitis sel aastal Euroopa meistrivõistlustel kulla. Nabi kohtumise number on 23.